2014 NUH GOOD AGENNNNNN….COLD GRUNG SOME MAN A SLEEP A NIGHT

IMG_5594-OptimizedIMG_5595-Optimized
BARNEY FROM LA YUH CORNER DARK OOOOOOOOOOOOOOOOOO…SHERYL PUT HIM OUT AND A GRUNG HIM A BUNX IT OOOOOOOOOOOOO…BARNEY WHAT A WAY YUH NEAT UP SIDE A DI HEATER :hammer
Met Sheryl put out Barney and him a walk and sleep Pon people floor! LA Nuh good again

0 thoughts on “2014 NUH GOOD AGENNNNNN….COLD GRUNG SOME MAN A SLEEP A NIGHT

1. move from ya so big dutty foot sheryl a u him dont want sleep with man roylal with your s550 that u put s63 pon just say thats what your man doggshit a tell people crosses

2. Barney ah nuh guh be the first or last ah sleeep pon people floor.. LA PEOPLE POP DOW. PEOPLE LIVING IN HARD TIMES. WHO NUH HOMELESS LIVE PON Sec 8 or low income. Everybody ah cotch Up. All Man a beg battyman fi lodging. All ova people ah suffa. Man live inna dem car, walk and sleep and a try Fren Up wateva gyal so dem can get a warm bed inna this cold cold weather. NUFF LA MAN NUH LIVE NO WAY. IF I CALL NAMES SHOT FIRE.. MOST AH DEM MONEY DUN PON FLOSSING AND NAME BRAND. NUTIN TO SHOW BUT DEM TIRED OUT LAME COCKY. SOME AH DEM BETTA OFF IN JAIL AT LEAST DEM HAVE A WARM BED AND 3MEALS. BARNEY Y UR BABY MADDA NUH COME RESCUE U. SHE CAN HAVE HIM CYAA BIG FOOT SHERYL FLING HIM WEH. BARNEY U GOOD.

1. U nuh hear say is wet di lady wet up di bed make it look so…dwl…no sah…dis man mus be a real torment fi u wet up ur owna mattress.

2. Anuh dat man a the color fitted shit on it plus she soak the bed wet cuz she mean weh she mean by him nah sleep inna it, inna she or de house nuh more

3. Lol what is dis.la ppl dem nuh normal .Barney you need Fi deport yourself you ah tek up space inna America .the babymumma dnt live no where either so she can’t help him

4. So dem ppl ya nave papers fi go look a work or somen ?? how a big grey tone man a mek oman fling him out dats him afi sleep pon grung?? No man me say me na lie MET me no know whe dem no go back a Jamaica u know cause dem come ya a live worst dan how dem would a Jamaica n Jamaica no do dem nutten at fi dem caan go back

5. the baby mother nuh live nuh where because a de whole heep a obeah wha twist up body SHRLEY dash pon de girl! SHIRELY YU TOO BLOOODCLAAT WICKED BUT GOD NAH SLEEP,I HOPE DOG FLEE STAY WID YU,WHEN YU MONEY DONE!

6. Be prepare for nuff a this ish to come in pon pinkwall, Nuff a unuh jancrow who no waan work, scam people, teef people and in a drugs happenings. All a unuh corner dark, uncle sam a ketch up pon most a unuh workless rass.

7. SHERYL IT BETTER BARNEY SLEEP PON GRUNG,THAN FI SLEEP IN A YU BED WHA MARIE KERLOW SEH RINK AND STINK A PISS,YU DEH A ROAD A HYPE AND YU HOUSE WAH CLEAN,YU NASTY NUH BLOODCLAAT,I HOPE YU A COOK FOOD GIVE YU KIDS DEM NOW CAH BARNEY TAKE CARE OF YOUR KIDS DEM MORE DAN YU!

8. BARNEY A SLEEP PON GRUNG,BUT HIM FREE UNLIKE YU SON WINKY WHA YU SACRIFICE AND SEND HIM GONE A GAIL FI LIFE! BARNEY A SLEEP PON GURNG BUT YOUR SON WINKY A SLEEP PON THE COLD CONCRETE,A DAT YU FI PUT UP PON YU INSTAGRAM……DUTTY NASTY SHERYL YU HEART NUH CLEAN YU BADMIND AN STAY BAD! YU KNOW YU NUH WANT BARNEY BUT YU TIE UP THE BOY AND TURN HIM WORTHLESS,A NUFF WOMAN BARNEY GET WAH WANT HIM BUT YU ALWAYS A WAR THE WOMAN DEM,BUT WAIT TILL DOG FLEE DONE YU JUST LIKE HOW HIM DONE SHARON PLATINUM YU NUH SI ALL NOW SHE CAH RECOVER FROM THE WAY HOW DOG FLEE POP HER DOWN!

9. SHERYL YU FI STOP TELL LIE BARNEY NAH WALK AND SLEEP PON PEOPLE FLOOR A IN A YOUR APARTMENT HIM DEH,WHEN MI GUH BACK GUH LOOK PON THE PICTURE A YOU SAME BAD COLOR LIVING ROOM SET WAH WANT CHANGE NOW! YU A HPYE AN A BUY NEW CAR AND ALL KIND A CLOTHES,YU NEED SOME NEW FURNITURE! SHERYL YU CAN HIDE FROM MAN BUT YU CAH HIDE FOR GOD!……….WAIT TILL THE MEXICAN DEM OLE YU THIFING RASS!

10. Why dese tings a post up pon social media? Folks nuh hab one shred a dignity leff inna dem. Lady, nobody needs to know di intimate details of your life except who in your household. Jeezam peace man, get di hell off di internet and guh get a real life. Virtual freaking reality some a unno siddung eena.

11. I’m on the outside looking in and this was post on the pink wall for everyone to give their opinion if you know these people or not, me I don’t know this people but I have an opinion… It’s crazy to see grown people behaving in such a way… If Barney has these women that wants him why he just don’t leave that house and go be with one of these women??? Why would he stay and put up with ill treatment from this women because from what I’m reading she is painted to be a bad women… Now if this man doesn’t seem like he wants to leave her then he deserves everything she’s doing to him… He must have friends he can go stay with until he can get is act together… Now if she is the sole provider and the only thing he contributes is taking care of the kids then I can see him sticking around and putting up with her behavior towards him… It is just sad that you have to watch the person you sleep with and the friends you associate yourself with because those same people when times are tough is going to look at for themselves and you will be there escape goat sad but it is true so people women and men need to watch their back at all times… LA needs a new set of people or and the old ones need to be washed out because LA no good again!!!! Dancehall in a whole is just popped down now it soon will be a distant memory watch and see….

12. smh worst type a “dip” is when u get deported from hype up life to gal weh nuh wah yuh yard. THINGS CHANGE U NEVER KNOW LIFE HARD. in mi buju voice.

1. yes miss jamaica a dat mi hear an is a inside link give mi de info! some body did put it up in a next post wid him,suh mi link up my people dem a England and dem run hum file! DEM SEY BARNEY DID LIVE WID DE MAN WAH SEND FI HIM A ENGLAND,AN HIM GUH GIVE DE MAN BUN AN DE MAN PUT HIM OUT. AN JUST LIKE HOW HIM DEH A HELL HAY A LIVE PON EYE TOP A SUH HIM DID A LIVE A ENGLAND TILL HIM MAN MEK DEM DEPORT HIM BACK A JAMAICA!

13. DIRTY NASTY LOW LIFE SHERYL GOD A GUH BEAT YU! CAH YU NUH WAH SI BARNEY WID NOTHING FI HIM SELF,WHEN BARNEY AND YU SON DID GUH ROB DE MEXICAN DEM,REMEMBER SEY DEM DID SHOOT UP YU SON ALMOST KILL HIM! AND DE LIKKLE MONEY WHA BARNEY FI MEK YU TEK DE BOY THINGS BOUT YU A SEND IT OUT AN TELL HIM SEH DEM ROB THE THING! SHERYL YU TOO BLOODCLAAT TAN BAD YU NUH LIKE WHEN BARNEY HAVE NOTHING SUH YU CAN HANDLE HIM LIKE DOG! THE LAST THING YU DU WAS WHEN BARNEY ROB THE MEXICAN DEM LAST YEAR AN MEK HIM LIKKLE MONEY AN HAVE HIM THINGS PUT DOWN A YU YARD,YOU DUTTY MIND SHERYL SET UP YU MAN DOG LEASH FI GUH IN A YU HOUSE GUH TEK WEK BARNEY THINGS! NOW LOOK HOW YU W DEAL WID DE YOUTH! YU WICKED DUTTY BLOOODCLAAT!

14. From me see this post this morning somthing nuh sit right with me. So reformed batty man Barney still deh a u yaad and u a tek picho. So him spread up bed pon grung bc u wet the bed with water although muma kurloo deh a Georgia and smell it say a piss wet up the bed? So after all the noise u and him must both sleep a grung since the bed wet and u wake up early to tek him pic post pon instagram? Did I miss anything

15. I GUESS WE SOON READ ANOTHER SET OF KILLING . FI THE AMOUNT A ROBBING PON THIS ONE PICTURE . SUH THE MEX DEM NAH DEFEND DEM THINGS….AWWWWW BWOY WE NUH EASY. THEIVE A ROB THIEVE .

16. Barney you need to leave Sheryl alone The Bitch is crazy!
    Barney you have no shame no Ambition with the amount a libatiness Sheryl scandal you with in L.A and you still a run behind her batty she must beat you with her stiff drawse crotches you Betta mine she buss yuh head :ngakak
    Sort out yuhself man you have responsibilities stop be a wutless cutlass inna Mericka
    Mek stupid Sheryl stay dere sponsor cokehead Dogleash him shoulda use some of the thiefing money keep Don’s n Divas’
    Barney just give dem a five cause Leash on government payroll and him can get a good cut when him finish sink Sheryl and her sources she going to wish she had even that wet up bed to sleep on.