No Melisa as the Gyal come from foreign hunuh jump up Ina har clothes them! No to Bl***t yuh cuda change up d sumn dem yuh well suit out mah…
SENDER;-Want run down hype life and yo living condition stay bad kady necessary
VIA FACEBOOK-You see dem two gal with the bowy, the bowy a me son, look at Wats him do me fi dem, the one on the left nuh live no…
Good evening Met, look pon dem 2 likkle job yah and look weh dem a ask ppl fi have!
Calls Grow in Caribbean Nation for Gay U.S. Ambassador’s Removal The caption on this photo on the website of the U.S. Embassy in Santo Domingo reads ‘Ambassador James Brewster and…
According to the News Agency of Nigeria (NAN), Ekeolu made the assertion on Friday when he testified in a divorce petition instituted by his wife at Mapo Customary Court, Ibadan,…
7 DANGEROUS PRAYERS AGAINST THE DREAM OF DEATH! POSTED BY: PRAYER EAGLE OCTOBER 29, 2016 Ecclesiastes 9:4: “For to him that is joined to all the living there is hope:…
The charge never wait till Monday but we need some a di ”prisoner” dem fi inflict some damage pan di prisoner. We nah feed nuh murderer bwaay fi free