EMBATTLED dancehall deejay Andrew ‘Flippa Mafia’ Davis is scheduled for a retrial in Camden County Superior Court in New Jersey, on May 23. The date was set when the entertainer…
Two deportee a gi trouble pan a flight fi di plane nuh tek off wid dem fi go Jamaica
Hail Met n bloggers, So I’m in the lunchroom at work n my Co-worker Mikey gets irritable n hang up his cellie.He is like “I can’t stand s*#lia#,she is my…
THE People’s National Party (PNP) officer corps and Parliamentary Group on Monday night voted overwhelmingly to remove St Elizabeth North Eastern Member of Parliament Raymond Pryce as the party’s deputy…
Inquiring minds wanna know if they still together
Bully Ricardo Williams is a b*ch a him f**k up Cockburn pen him shoulda dead long time a him set up me friend tetty goose son pullu fe dead him…
Look pan him . Omar scottish , dancehall toilet face pay di gal dem fi lick out dem battyole a jamaica and tell lie pan p**y , di gal 4rm…
VIA MI FACEBOOK(I swear people just post anything) But What a Way some Bwoy Wokless! A. 7 Years now him A go pon the People them.. Farm Work A Canada…