Confession: Psalm 24:7-10: “Lift up your heads, O ye gates; and be ye lift up, ye everlasting doors; and the King of glory shall come in. Who is this King…
Some of your comments were not going to spam they went in the trash and I didnt notice until this evening…I recovered about 200 misplaced comments…My apologizes it wont happen…
A whey poochie deh fi box dung dah big ooman yah? She a nuh pickney she big so she fi get some big lick Posted by Jamaicanmateyangroupie Pinkwall on Monday,…
DEM SEH FIVE BUS LOAD A DEM GO UP A PNP HEADQUARTERS BOUT DEM WANT REDMAN OUT AND PRYCE AH FISH BACK IN……..DI PEOPLE DEM SEH DEM WANT PORTIA OUT…
Is not a joke ting ooooooooo but mi spread out a grung and get a good likkle laugh
RIGHT PAN DI OPEN LOT WID 6 BRAND NEW TARPAULIN……..AND CARDBOARD..ALLL A COOK DIS MORNING..SUH IT NEVA MEK NO SENSE DEM GO MOVE DEM DEN?? THERE IS NO FRESH WATER…
AND THIS DIRTY MAN A HOLD THE GIRL HAND……AND A SEH HIM SHAME AND HOW HIM LOVE HAR…YOWWWWWWWWWWWWW
DEM SEH ONE ARTISTE SEH HIM DID TINK HIM BAD PAN DI CRACK BUT GULLY BOP AND MERCILESS A DONE IT MORE DAN HIM. FI ALL WE KNOW FROM DI…
Following an altercation with his girlfriend, a UK tourist was on Friday admitted at the Falmouth Public General Hospital where he is being treated for what the police believe are…