GOOD DAY! DEAR MET & METTERS, HOW DO YOU KNOW IF SOMEONE HAS WORKED WITCHCRAFT ON YOU? I’VE BEEN FEELING DOWN LATELY AND EVERYTHING SEEMS TO BE GOING WRONG. IT’S…
Met this is the young lady planning to vote for Donald trump
I GUESS HIM EXCITED BUT DI PEOPLE DEM SEH SHE LIKKLE BIT PASS GROUPIE STATUS :shutup:
Hi Met, u can believe is 2016 n some ppl still in denial of the obvious.Im in a fb group n I saw dis girl post a pic of this…
The batty Bwoy Weh own the store a clock tower and commerce court that’s Di plaza next door st Andrew parish church dem a gwan up inna dance and a…
Chris Gayle was fined but avoided suspension for making inappropriate comments to a female reporter in a live TV interview during a Big Bash League Twenty20 match in Australia. After…
Barely a week after American tycoon and Republican Presidential hopeful Donald Trump threatened to arrest and imprison Ugandan President Yoweri Museveni and his Zimbabwean counterpart Robert Mugabe, the Zimbabwean President…
Met nobody nuh wan hear bout Romie and sadamite Stacy… dem nuh ready fi d hype… put them pon back burner Come Met mek we talk bout the icon of…
Yes romie everybody know along time yu a look a hype … but yu caan get a hype wid yu lesbian gal.. so if yu tink seh yu buss come…
DI SENDER SEH She need hat citizenship revoke. 52 state and Google free. Wtf