DAH SENDA YAH BAD

Met nobody nuh wan hear bout Romie and sadamite Stacy… dem nuh ready fi d hype… put them pon back burner

Come Met mek we talk bout the icon of dancehall .. The gal wah a lead dancehall now. Miss Tashevabless from she start wear clothes she seh she name Miss Tash…
Tash and Buju is officially a couple… dem nah hide…. Tash car park space was reserved for her a buju dance.. Tash got escorted into d venue by 2 securities… she was monitoring the bar… when d dance done a Tash do paperwork, check off the liquor wid gego and pay out all d DJS, VIDEOMAN AND securities.. her role big inna buju life… Buju must rate her up fi gi her all that access and trust her wid him money… a dem gal yah yu call bosslady..
PhotoGrid_1451985796499-Optimized
No mi neva rate tash.. but give her d ratings she nuh tek nobody worse than Bellypain… she tek d best inna dancehall😂😂…. Buju and bellypain is no fren . A bellypain love run in pon lucky and buju.. So nobody caan seh nutten.. ooooooo!!! lol. Miss tash big up yuself…. a yu tek dancehall fi 2015… So a buju mek yu start wear clothes? No man buju really change yu…. Mi nah go be no hater Tash did look good a her man buju dance… her dress was saying it all….” A her man dance” so she affi all out 😀😀

A who seh d gal nuh av no sense she go fi d man wid d most money not even lucky money nuh nuff like buju… a dats y kevin an joe hate Tash tru she tek ova buju an dem caan borrow no more money from buju… Andrew british know everything an a hide it. But we work it out fi we self

But dem seh tash and romie a f**k.. wait no a lie…. Tash disown it big time!!…. Tash nah go want Romie worse him a f**k sadamite…. Romie when yu a look a gal fi hype wid yu hype wid gal like Tash… not a sadamite…. dem gal ya we gi yu d hype wah yu a look…

I hope Tash keep up the look and wear clothes it does suit her…. nice one nah be a hater on this..

Tash come talk to you fans.. them want know wah deh gwan…😂😂😂
All d done them a done Tash she just a cut an go tru… a money deh pon her brain😂😂😂

Big up yuself Buju dancehall people respect and love yu…. dem caan knock yu fi deh wid Tash.. every hoe av dem stik a bush… Deh tea yah too hot😁😁😁😁😁😁

Met happy New year….

23 thoughts on “DAH SENDA YAH BAD

1. Mi sehhhhh!!!!! Ah doah know dem ppl yah, but dis epistle yah just screams Tashhhhh

Try a different Sykes next time mama….. it’s pathetic to say the least.

Good morning Met and metters

1. “Brought” yourself some basic reading and comprehension skills. When I was much younger I use to be duch a good speller, everything me see me spell. Jodia-Ann Maxwell should be glad me did have boil pon me bottom when me did fi enter spellin B championship. Morning bloggers

2. Tash why u never just send Met a cheque since u so upscale? u send in this big long epistle and u wouldnt even gi de admin a drink fi promote u. U idle eehhh?

3. Tash u really nah have any ting better fi do then write shit everybody know sah ah u that write dis Tash was no were to be seen in buju dance quite as a mouse I have Fi laugh she only looking hype of the pink wall nobody don’t like her and she know it buju will never own her up u know how much gal he’s f**king Tash ah f**k bellypain romie stash mill buju the list go on so you tell mi how she get the title icon no man Mi have fi laugh mi rate her for the fact she put on clothes but that’s about it she ugly nah bloodclart buju only use her fi drive him around everybody know that buju was the only one who go ah her dance lucky much less belly pain never cum ah yah dance so gwan write and hype wen buju women caught u u soon know loooool

4. Mi did deh a buju dance an mi nuh see wah unno a talk bout…. mi spot her inna d bar once… mi nuh believe tash an buju deh…. wah nek dancehall people love mix up so… Unno a hate d gyal an she still nah pay unno no mine … f**k man y people life bother unno dirty dance people so much… sad…

5. So should I take it that Tash is on her way to multi – billion dollar profits and bloated bonuses, and 2016 will be a blockbuster year for her? Oops, and may I also add that since death is no respecter of persons, if Tash should die in 2016, her family and friends WILL NOT set up a GO FUND ME Account to help with her funeral expenses?……. Well, if Tash says YES to both questions, then HOORAY to you Tash.

6. TASH….TASH..TASH…you need help ASAP bitch please yeah maybe Buju giving one or two f**ks here & there you just feel the need to loud the ting kmft f**k outter here

7. Long time Tash & wanna be rich stash mill a f**k UNO late with that that’s why him couldn’t pay him annoying babymother sasha no mind cause champagne & wishes dance full up with him gal dem.one thing I like about Tash you no mean with your pussy just a walk and f**k like duck you soon catch AIDS

8. Tash because u di want lucky joe and Kevin British fi f&&k u but u pussy loose don’t hate dem icon here don’t f**k gal wah a dancehall mattress. Dem cocky wouldn’t stand up has much as how lucky a dog him di have fi settle fi a batty wash but him cocky drop dead. U nuh c belly pain have fi run don’t worry tash dem a queue up fi f**k u Buju a pass through cause u pussy print pon ur for rid . Go get a life everybody knows u r living in a fairytale land.

9. Wah d big deal yah so… tash lef bellypain the monkey an tek buju … she tired a monkey an gone to a poodle.. a fi d gal life… God bless wait wah a way yu kno bout batty wash look like yu give nuff a them… a how much man shit up inna yu mouth… yu sound like lucky and dancehall piss pot… we all now Bellypain did a f**k tash now buju.. gweh an lef d gal.. cho… pinkwall nice

10. Mi want know who is this Buju n a Wah gwaan fi him? N a him money Mek them a gwaan suh?! Met how nuh pic of him party nuh get released?

11. Tash every dancehall star u want lick out dem ass and run round wit dem name and own dem up. None of dem ah own u up. cah all u good for is lick out dem batty and drink dem cum. U lick out stash mili batty and den romie. Now u want hype bout buju. Come like u drink mad pus soup. gyal go look a life.

12. tash ur pussy nuh good thats y every man u f**k u lick out dem batty fe hold dem. when man turn u down and seh dem nuh want u, u try fi dis dem bout u wear clothes. a f**kin curtain u cut up and call clothes. go buy some clothes. visit harrods sometime dem have sale. cuh pun u inna fada hype dance. u stink like

13. Why people have to bring there business on the pink wall guys be careful who u r sleeping with a so u all end up a prison every man name call in a tash affair a do something illegal. Some things should be left untold tash u too mixup if u and Buju deh let the people c fi dem self stop give ammunition to police

14. Tash AKA Marisa it is very obvious that you sent this in. Look at the style of wrtiting, all down to the….Ah suh yuh love attention. Stop hype bout Buju cah up to last year him did ah f**k Toya British pon di low. Furthermore ah nuff Dancehall industry promoter Buju look, ask Sophisiticat and Cradle snatcher Juju British bout him.

Yuh ah real idiot gal. Every man yuh deh wid dim have up dem woman and yuh nuh get not ah ting fi leave wid apart from hype. Dancehall mattrass, you will never be taken serious in Dancehall cah yuh loose nuh bloodclaat. Whore!!