Londoners unno run cum yah this stay bad suck hood gal call Nadine a come call up me name with Brighteye say we a f**k because she a live in…
Teniko yuh nuh shame yuh nuh see yuh claim to be bae nuh wa yuh, girl yuh must mek a money suh ya guh gi bae…
EVERY FEW MINUTES AMBA AND ONE A DEM KICK OFF AND HIM A CALL DEM UNDERCOVER BATTEYMAN..AMBER MEMBA YUH DUS GRADUATE OUTA WOMAN CLOTHES
But all now dem nuh seh a wha dis teef, teef
So them a kill nickesha a pon Ig fi a drive d child widout seatbelt an a video him same time , now all me a say is that it…
https://www.youtube.com/watch?v=tPR3UzgNP1o
Understand that me Patrice and mi man na left. So them stinking crotches gal weh feel say because them get a one f**k wid dem sappy p**y need…
Ppl ppl uno run come look hear them dutty man yea so bad bright eye a f**k Dion gotty an him did a f**k the hair dresser girl nadine and…
Dowee a f**k chin an her mother you put up this ugly drugs mule woman look like she grow back a wall an dig yam this country…
No man met is my michii give rself batty in a this picture then give the person behind bowled 😂😂 Michii wah mek yuh bad suh 😂😂 michii the way…