Natty MYSTERY LADY isn’t nothing but a MYSTERY Number, which number is you bby girl ?? I bet seh u caan answer dat mi hope seh him stop a u…
DI SENDER WAAH KNOW WHY DOUGIE AND BRENT HAVE DI SAME SHAPE…..ARE THEY SWALLOWING……I MEAN WORKING OUT WITH THE SAME INSTRUMENTS??
I watch alot of dancehall videos and just want to know who he is?
Big woman ting teika your careless y would call up the man child name in your nasty mix up. Natty is neva ago left Viva or his family for you….
Met ,Tina and Andre are all over social media .She professes her love for him but everybody know seh Andre nu stay down for long .mi feel so sorry fi…
SENDER:-So you mean to tell me neither of them can’t pay off two tickets yet they have every name brand , roses and chocolate ? The two of them share…
Woiii Shortmann ah look (Edited) shortman yuh find christian women fi guh marry off and deh ah England ah f**k dung different gyal and ah breed up people Noo sah…
See wat KD use n wring out Wonda n the rest money outta dem pocket here
Shavel a hype because she deh a foreign but I think the Kim girl look better with a better body. Kim just want likkle care and she good.
Magen always in drama f**kin someone else man. Never have a man of her own. Who’s her NEW baby fada ? that she cyaan show because it’s not even her…