Plz tell me this look good for two ppl who living in America walking up after a long hot night broke and hungry
Unnu si d drama wid NATTY GRANTSPEN, BOTTOM AH DI BARREL SUKU & DANCEHALL MATTRESS VIVA bwoy mi seh farrin nice eee man! Suku n Viva knw seh natty a…
ONE SENDER DID SEND IN AND ASK HOW DI HAND BRUCK…WELL SOMEBODY ANSA BACK YAH NOW AND EXPLAIN http://www.jamaicanmateyangroupie.com/blem-in-jamaica-portmore/who-sidung-pan-craigclean-hand/ His hand was broken during a fight he was in with…
Hi Met, Can you kindly pass on this message to Vanessa Bling aka Gaza Slim?You may recall in recent times she was in trouble with the law that warranted her…
Yes now…Spanish tung a guh bun right down..Yuh hand nimble dont Marvin? You gone learn today
2017 BRINGING SOME VELLY STRANGE TINGS AND DIS IS ONE :shutup:
Since we a shell dung uptown lets shull it dung right. This is Money Mike aka analyze mike aka greg millwood fada. This girl roxann in the pic is him…
Jahvanna we did know yuh eye red long time cause a di red eye mek yuh always haffi tek yuh fren dem man or fren people and tek dem man……..But…
Baby tash from south weh deh with quncie deh pon bottom road a sell p**y a mobay And when them inna dancehall them a class ppl
Ava should a lock har foot suffocate yuh at birth u ago dead with yuh eyes open likkle bwoi a which sensible woman sleep wid u while u class ur…