Lance the man want him money u borrow. All the one link man dem a talk bout it. Lance how u seh u rich and a borrow the elder money…
Big fight gwaan a pure connection over Lance this Sunday gone. Look how Lance go de with robbas jus bcuz a likes. Yute u love likes u nuh real! Party…
Toya pink Big sour p*** b**h walk ah f**k like dog all she do ah beg beg beg beg beg tek ppl tings give man so dem wi stay wid…
JAMAICAN-AMERICAN BASKET BALL LEGEND PATRICK EWING TOOK HIS TEAM TO JAMAICA
L.A. Dionne was Bobbette aka Robbas aunt who was murdered in Jamaica over ten years ago. Rumors circulated that a hit was put on her by Dudus because of the…
SENDER;-Bad angle or messed up surgery? ***SUH DI WHITE LADY GO DO SURGERY FI BECOME DANCHEALL DONKEY? RIDE IT RIDE IT O****
Stacey yuh ah put up food inna cabinet but dats food stamp dats not cash yuh use fi pay fi di food come off ah welfare and the program caz…
Skilli new BM Skilli has baby on the way with longtime matey Cherri Yah. He still with white wife and dancehall wife Chyna Bangs plus many others
NO FLEXX BREED? A WEH DI BABYMADA DEH WEH HIM BUY THE CAR FA AND SHUT DUNG THE GRAM