DIS NEED A CROWD OO….FLAWLESS AND ROBBAS A FIGHT OVA DI MAN

Big fight gwaan a pure connection over Lance this Sunday gone. Look how Lance go de with robbas jus bcuz a likes. Yute u love likes u nuh real! Party done and robbas a throw word on letisha n she get a har ass beaten by letisha. All robbas wig drop off she looking like a little boy. Lance if u ago give u woman bun go do it with someone look better than ur girl or have a career. Letisha on the other hand u fi bill n learn fi cook thats y the man give u bun.

20 thoughts on “DIS NEED A CROWD OO….FLAWLESS AND ROBBAS A FIGHT OVA DI MAN

1. Videeeoooo or it neva happen. Unu too lie ride or die Robbas deh home every night a light candle and cry fo daffish. Unu too wicked.

2. a weh d puss juke robbas too nuff de gal shoudda blind yuh pu$$yclatt, a fight ova dutty lance. Lance is a disgrace if him can f^$k bobette him will screw a tranny. But then again flawless nu much better is like him attracted to the lady boys.

3. So mi did dah there and robbas neva get no beat up. Letisha and har friend them a hype up themselves and robbas a argue back gal them all a pick up bottle, one big butty embarrassment a road. 2 thing- 1 Robbas look like a man mi nuh understand how lance can sleep with har, she swear designer can mek she look good but she stay real bad. Then 2 letisha and har friend them look like old bruk no lie. One a them have on one a them bodycon dress that come out from 2003 and one inna one pinkish old time big woman shoes, then letisha look like she do fi har body again and still look lean up like old barrel. all the pussy them a sell them come a the party look so.

4. if bobbette tek my man i surrender cause that women two stick foot and tuff batty stay very bad !! I see bobbette in Miami and me seh it look like ants alligator rat donkey bite har up ‼️ As a god she full a wound , Andean baby mother really need to go focus on her nurse degree and stop the foolishness from Marsha to Cleo to Robert no man

5. Woahhhh yard & farrin mash up again . Robas need fu buy ah new bed cause it nuh stop squeak when she ah tek di people dem mon, she nuh have no life . She need fi stop teaf , tek people mon & worry bou har mon weh she mek get lock up over har crosses pussy and lifestyle ! Nastiness Robas need fi get deport back ah yard . Bleach out & ugly nuh fuck. Lance ah one big idiot

6. Robbas if ah lance yo really gone to yo fi shame! Like inna real life and if so be the case then we already know 5 fingers and swipe get lance outfit these men are so disgusting robbas come on really? What career lance have nuttin? Doh frighten mi lance always owing someone! ALWAYS! Now Latish affi guh fuck a big man fi ar give lance de money weh im need fi pay back de elder money

7. Wait deh Met so Jodi fuck Daffy while he was with bobette NOW BOBBETTE FUCKING LANCE JODI EX and from Jodi start wear the real & fake brand Apple and Bobbette Friend her not knowing she fuck both Jay and Daffy. Dancehall world everybody fuck everybody. One set a dutty bundle

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Is lieing! I don’t believe it oooo… Robbas mi naw believe dat mi fren, mi know yuh can tek some lick yuh body hawd like dat suh mi know a couldn’t true… Sumbody mus have di video. Mi know couple lick mus connect when robbas leggo dem hand deh.

9. All the one link man are one they use woman for whatever they can do and don’t have a pot to piss in just full of promises and love show off Bobbi can get clothes for him and give him money from what she makes off being on the road so of course he’s going to take her places so she can go do what she does on top of that he lives with Latish and Bobbi suppose to have her own place so he need somewhere to cotch those claffy just make my skin crawl all of them nasty!

10. Bobby you have no papers why you out here fighting over ppl man if dem deport you will lance come to jamaica to visit you or will him move on to the next trans My girl tek a seat !you and tonykay might be on the next flight to jamaica. Be careful dem planning for you..

11. Marshaled you is a piece a shit yourself,a dutty badmind corrupt hater,how can you want someone to be deported for something that dont concern!! That show u worst than them,it look like you get fuck to

12. All the one link man are one they use woman for whatever they can do and don’t have a pot to piss in just full of promises and love show off Bobbi can get clothes for him and give him money from what she makes off being on the road so of course he’s going to take her places so she can go do what she does on top of that he lives with Latish and Bobbi suppose to have her own place so he need somewhere to cotch those claffy just make my skin crawl all of them nasty!

13. Letiesh man looking like with her bleach out self don’t know how lance can wife that up and put her in a house after all the man she fuck even the other day this old man a show a girl and a video s___ing his dick and it’s letiesh she’s very nasty then man deal with her away and the video and the man his so disgusting don’t and old like a must sell she sell the man a fuck he was in social corner showing my friend the video where she was sucking the man dick and letiesh don’t have no shame then man say she is a big hoe and bin selling pussy all over her baby daddy don’t even fuck with her cause she’s a hoe and him left her for clo the one that her son die the man all say him like when she suck his dick him don’t like fuck her cause her pussy stink and big and how are mouth stink to I even know a girl that said they went to the Bahamas and sell pussy together she’s have a little daughter and don’t have no shame selling pussy lance can deal with it tho cause him like hoe and freak