245 LIKES AND NO BOOK REFERRAL

21 thoughts on “245 LIKES AND NO BOOK REFERRAL

1. Dutty Keisha Neil aka Keisha Sourness cause nothing nuh sweet bout u walk and suck everybody hood keisha im surprise yuh nuh have std inna yuh mouth… Leave the people dem husband u mad true him mek yuh suck him hood and duck yuh… yuh life sad bad, u cah find a man fi yuh self… walking and sucking di man dem cocky nah mek dem leff dem good up oman lmaoooo… Keisha look handicap like why her face look like dat no sah…. keisha u look like a walking dead, down syndrome looking gal… GO GET YOUR PAPERS BEFORE DONALD TRUMP PUT U OUT.. ILLEGAL ALIEN

2. I wasn’t going to comment but why people fighting over this bleach out face fat blob wah cyaasn spell ‘heart”? Unnu guh back a school and stop war over man wah cyaaan piss straight

3. Sashiboo @_____u sound so ignorant an dunce goh talk to d boy an lowe keshia why uno always a cuss ooman wen a d man luk dem even if shi suck him hood him have no respect fi him wife her hole noh good or d house noh comfortable or d boy a whore cause him still a fuk keshia an those wah u noh hear bout …@sashiboo stop buy out ppl story and go teck care a u mout an u puzzy , pay attention to your life u have a man? Mine ants noh full up inna your milk d boy noh wah keshia , who tell u sah keshia did want him …keshia suck him hood how u kn him noh suck keshia puzzy nuff a oman is so stupid a wah one step to me over no man meck me dun uno ole fart

4. TBH heart is a hard word fi spell if u don’t know how it spell! Yuh cah break it down and spell it right. Don’t name and shame the yute mek him live wid him likkle likes Jeez

5. @anonymous bob nah f**k back Kiki we all bloodclart know that so suck hood and pussy Gyal Keisha we all know a you a write that comment move yuh rass and Lowe the man and him life get over urself

6. Kiki just mad Bob never want her that’s y she locked him up an going so hard we all know u send this in lick out batty kiki tru d pic with u a Suck Bob hood got exposed u walk and f**k off d wol a dancehall with u ugly man looking self go take care of u kid u abandoned in Jamaica a papers u a look off a Bob but God don’t like ugly u think Bob did ago want a jessibel like no man nuh want u fi wife germsy bitch u a one big crosses in America all gyal like unu fi dead nuh serve no purpose nah go talk too much but this whore kiki have a dirty file u sick bloodclaut stomach mixup gyal

7. Kiki yuh bitter nuh bloodclawt that’s why them beat yuh rass a simple flexx party I’m surprised met nuh put that up.
    you too mix up every mix up u Inna.
    you wah give every man threesome and u walk and f**k off all your friend them man. how about u tell Tiffani u f**k flexx?
    George gone a prison cause everyman u f**k bad blessing drop off yuh pon them.
    Mappie life Inna topssie turbbie from him mek u suck him dick.
    nasty germs stop being mix up fix up your life stop play room fi rent apply within Inna the ppl basement.

8. I was at simplex flex 6 stay gal jump her 5 stay really bad and when I saw Kiki she don’t have a cut or bruise pon her plus one a the gal a NJ face get f**k up and that gal name Gillian Bob used to f**k she to. Mi don’t really tek tea with Kiki but facts a facts the gal stay good and don’t mention the gal pickney it’s evident she take care of hers. Some a unu fi gweh

9. Bob Ravers a dunce fi real so illiterate he be sending mi cousin his small cocky on snap in his shower and when him a talk to her she can barely understand him. He need to go back to school it’s never too late

10. Females so stupid isn’t he married? Why not blast him? I used to see him and that Keisha girl all the time in queens and Long Island and him always a hold her hand so I guess it wasn’t just a f**k thing and how can the gal get papers from a ILLEGAL MAN? Stupid people i don’t wrong her fi call the cops no man must beat a female especially for STOLEN GOODS. Time Bob cheerleaders arguing here and bashing the gal think about his case next month and the time he will do in prison I don’t rate no man who beat a woman don’t care what is the situation

11. :travel :travel met mi just run through his profile this boy ILLITERATE bad he can’t formulate a sentence sorry but all u females need to stop hype up these dunce boys

12. Don’t this get old? Every time that’s all you can say Kiki suck cocky I don’t think she care. I’m gonna answer for her. Did she borrow any of you female mouth or pussy? Why y’all mad thou? From the look of it she’s living and very unbothered and well put together. Wow hating ass females

13. Kiki and met is big friends so no matter how much story people send in with Kiki met will not post it because Kiki send the most story to met if u notice Kiki fight 2 time now video make and ntn get post we all know that Kiki have a lot to do with pinkwall