3 FI GUH WORK WAY

Alright suh Mizzt and lexy fight and mizzt mussi beat up Lexi and stab har Inna har head or the other way around any way weh Crawny body manroyal Stacey weh anda neat har eye dem favor rat sh*t a tek over Stacey come outta Di ppl dem war

12 thoughts on “3 FI GUH WORK WAY

1. she never beat her up. Them say mizzt man had oney (lexi man) on the ground and lexi was beating the hell out of mizzt but it look like mizzt didnt want to fight so lexi leave her and go help oney and mizzt take something up and hit her.

So because she buss her head she all hype on fb but mizzt know deep down she did not win no fight, but wait till lexi hold her.

2. She looks like a different person in each picture. Suh unno plan fi sen in MizzT everyday, 2 much time on your hands. The fighting is going 2 lead 2 places prison r dead, smh, stabbing someone in the head.

3. Mizz t is one ugly Bitch every time mi see har which is very rare cause mi nuh do dancehall like that mi seh to mi man damn ah Mussi har shape cause she’s one ugly gyal

4. So nuh bady neva have nuh phone? Whey di fight video deh? A waah rassclaat hole inna di side har head eno.

5. A suh yuh mark gal doe yeah. When gal look inna mirror n see scar issa instant change a life moment. But mi nuh like round desso doe cause she can use di hair cova it. It fi visible mek ppl all a ask how did u get that.

6. stacy have so much mouth you only want to war on Facebook Stacy at least Lexie went and fight in real life you just like to run your mouth HIV victims Stacey that’s why you live in the project cuz you sick shut yuh mouth up and try don’t mek yuh ex fren catch your prostitute selling low life bitch ass

7. Somebody who was there say lexy come and see MizzT and her man having dinner and start call up the girl name. MizzT man step to Onie and start beat him up. While Onie and mizzT man a fight Lexy approach Mizzt and Mizzt swing and hit her with a phone she had in her hand and buss Lexy head. Blood was spraying from Lexy head all over her face. They say them never kno MizzT coulda fight. Onie eye was black n blue and him face swell up big. Dem say MizzT man lift up Onie and throw him dung . Lexy you lose the fight just give up and stop come and comment

1. That’s a lie cause Mizzt tell Wayne say she didn’t want to fight and is when her man fling Onie pon di grung amd Lexie went towards her man she took something off the table and hit Lexie. But she know Wayne not going to blow up her spot like that but she suppose to know Wayne nuh hold him mouth,

8. Lexy you do a live video and admit say MizzT buss your head and you show the buss head..you pop all that shit on FB so what happen Froggy. And poor Upton cant even fight him need fi leave that bitch.

9. Under Stacey eyes really look like rat shit fi true what a ugly bitch my mom used to day ugly ppl give the most trouble