????????????????

Subject: RED HEAT NEW FIRST LADY AND HAR BUMP AND ENGAGEMENT RING

Message Body:
SOME MAN AND OOMAN NUH WASTE NUH TIME, ENGAGEMENT AND BABY……AH WAH UNU NAH SEY. DIS A GAL FROM ANCHOVY WENT FROM DISH TOWEL TO TABLE CLAAT. WATCH DI HAPPY COUPLE. FROM RESTAURANT TO AT HOME WIFE.

image-Optimized-2

0 thoughts on “????????????????

1. SUCK PUSSY DAVE WEH WORK A THE BABER SHOP HIM SUCK EVERY GAL PUSSY INNA QUEENS A ONE UNDER COVER FREAK ….LOL

2. HEAR WEH DEM NAME RED EAT CREW…THE MAN THEM INNA THE CREW NUH RAMP FI EAT THE GAL THEM………ALL THE ONE RICO AND SO BOSSY BOSSY A DEM A THE LEADER FI THE EATING TEAM……..

3. A BARE GAL BATTY AND PUSSY THE HOLE CREW NAM… IN OTHER TO BE IN RED EAT CREW U HAVE TO EAT PUSSY THAT IS WHY THEM NAME RED EAT BECAUSE THEM LOVE TO EAT………

1. The belly and ring bun you alone ennnnnn?? Take a chill pill mah it’s not the end of the world. Guess if ur pussy did smell, taste or look good you wouldn’t be here dying over the hood……..like the HEATER SAID NEXT DWRL

4. I love a man that love to eat. Cause that mean he is going to please mi very well. I like the sound of ” let me taste your clit”. Yummy haha

1. Mi smell bare SIKESSSSSS yasso a whey dem a do so fa???????? alright girl with the ring thanks for the introduction u meck sure u a meck ppl know say a u the man a dine pon ya now. Unnu teck the wall fi advertising space tho

5. MI HAVE MY MAN WEH EAT MY PU**Y MI NUH WANT HIM FI EAT MY PU**Y HIM TELL MI SEH HIM WANT FI EAT IT AND MI TELL HIM NO HIM EAT TO MUCH ALREADY…….AND HIM SEH A DAT WHY WE NAME RED EAT SOUND BECAUSE WE LOVE TO EAT THE GAL THEM.. ME SO BOSSY, RICO AND THE HOLE CREW A WE SEH EAT PUM PUM

6. SEEE HOW HIM MOUTH LOOK AND HIM A POINT OUTSIDE A SIGNAL HIM A SIGNAL THE GAL AN A TELL HAR SEH A DINNER TIME WHEN HIM REACH HOME ….LOL..NO A BREAKFAST TIME HIM A SEH…LOL

7. Touch Road get off the wall. Yuh nuh have nuh dutti baggy unda yuh bed fi go wash? yuh come on here a class the man bout eat puxxyy then you turn around and sey your man eat puxxy.

Yuh is a real attention seeking whore…now get outta here and go find something to do.

1. Hey batty bwoy panty teeth u love to eat shut The f((k Up and brust u teeth ur teeth full a meat an Hair

8. di jis a di story is, dis dat red heat soun gone to di dawg and ooman a dem demise. Mi hear sey dis gal come from Anchovy, Mobay and come tek ova. she kick wey di baby mad foot and tek di babba from har. Now shi a breed and hav har engagement ring. shi tie him ina di food from dung a di restaurant a 225 an merrick an wha shi cook roun a deym yaad. har fren marie sey, dave caan get rid a har even if im want to….woie… dats why him haffi a cata to har suh. everything shi want shi get. Di baba tun fool fi har, shi a gu bi im third baby mada. mi nuh know di one from Brooklyn like dat, but mi know di hairdressa one, shi a dancehall gal. Sum man pick till dem pic shit. dis a gal yah f&&k out di whole a anchovy and queens an a cum a gwaan like shi a sumadi. show mi you fren a tell yu who yu har. She and di red gal marie nuh have no class…birds of a fetha stick togetha. Di baba dis all im fren dem fi dis ya gal. From dem fiya har from di daycare him have har home nah wuk. him bruk like a dwag…di two a dem and dem a posse up a dance like dem have $$$. shi nuh have nuh class bout shi dey a dance wid har belly. mi did have su much respect fi di baba but mi hear so much ting bout him and how im dis im baby mada from Brooklyn fi dis a ya stickin gal. mi nuh know di baby mada like dat, si har a few times and nice girl classy girl. but wha nuh stick sheep stick goat. more fi gu unu lata

1. a har fren marie chat back everything wa har fren tell har. di gal sey di baba nuh stop naam har cratches and cudden di first time time because im naam good. but dat mean sey shi suck hood to den. that a cammon ting these days. marie f**k every van driva ina queens, shi an har fren a too nasti bitches. di baba a gu get a rude awakening. a nu evry ting wa glita a gold. di two a dem f**k jamal…nasty bitches.

9. Mi tiad fi hear bout this tie man business…now yuh mean fi tell mi sey of all the man she coulda tie she tie him and him bruk like dog according to you? unno nuh see sey unno corrupt. I don’t know none of the parties involved but unno love tek this tie man business fi unno medicine fi unno corrupted heart. So what if she get everything wha she want…isn’t that what a relationship is suppose to be. Bad mind people.

10. har fren marie chat back everything di gal tell har. shi sey how di babba naam pu**y good an a coulden di first time as him good at it. dat mean shi suck hood den but nutten nuh wrong wid dat. di gal tell marie sey di babba haffi fi tek care a har fren and har bump cause shi a nuh idiat like di res a im ooman dem. mi sey dat dey baba in fi a rude wakening….im tink dis a gal ya easy. im need fi ask di man dem form wey shi come from and di man dem wey shi f**k out ina queens. marie she f**k every van driva ina queens no wonda dem a fren.

11. Thats why mi nuh namm from any an anybody ……mi just get a call mi hear seh de gal steam her panty inna The food and gi him fi eat…

12. Touch road never come a road again yuh old fart. Met I know Dave personally cool cool guy. Nuh trouble nobody, and I have known this guy for years. The Dave I know no gal cannot have him like a puppet, also not swearing for anyone but the way how this guy facety walking and nyaming every gal cratches I don’t see him as that kind of person. It hurt me to stumble on this story cause Dave irie. Guy you can talk to bout anything i have taken my problems to him a couple times. Is must some old fart this that him run whey cause he is like that plain and straight the point and him will tell a woman straight put if him don’t want her. So ditty touch road stop try tarnish the man character cause the Dave I know just going to kiss him teeth when him see this. Dave big up yourself yuh big fren seh suh.

1. Hey gal shut The f**k Up mek him push him hood inna yuh mouth that will shut u The f**k Up One hood inna ur mouth and two inna ur two ears dem….

1. Do yuhself an mankind a favor…si ef yuh can EXPAND YUH GRAMMAR. Mi hoodn’t surprise if you kaint read, so jus go tek some literacy classes an den figure out from dere how yuh can be of value to humanity :travel

1. No man the year just start n this cum bucket whey it look like the whole a red heat fuxx out decide fi become a pest pon the wall ano nobody fault meck dem no want u. Cockroach be gonnnnnnneeee

13. First of all happy new years to all the haters..it’s so funny when people don’t remember where they come from (touch road and mi badi) you 2 are just sad real sad because you people get cut out people life and can’t accept to see people be happy and prosper you want to give people bad name it’s 2014 stop bad mind and envy people you 2 need to remember that your skeletons in the closet are bigger than eating pussy and f**king van drivers…touch road you need to remember when you use to sit in the barber shop and indulge in eating some pussy and it was you that admit that…not only that your first couple post are confusing you can’t decide on what sex you are male or female …remember when you never have 4 wheels never bite the hand that feeds you..you never use to have a problem being apart of the crew now that people figure you out now the crew ain good enough for you …When you woman name was scandal on every route you couldn’t nothing bout it But sit back and just accept that you pussy you eat like you don’t know what food is spread on the road…When the man approach you with the machine a next man have to defend you..you shit stop stink when you wife sign over the title..lol o yea like you say now a days you new one With the accord her credit tun up..but apparently the pussy tun down ..because your face was in another pussy for 2 hrs and yuh chafe up the girl that she couldn’t walk and she run you out..but yet still you call the crew red eat..dont be upset you got ban from the shop because they found out you are a snitch ass bitch..smfh…now to you mi badi.. classy I think not you have not one ounce of respect for yourself the skeletons in your closet aren’t very pretty either how can you be classy and you can’t accept the fact he left you ..your front was cute though nice try …you look like it’s the 2 woman you want you watching them so hard ..don’t be mad because you can’t get the f**k that you want..move on wit your life you actually used to be respected until you displayed yourself to be jus another bird bitch ..The way how you move it look like a you and touch road in some dealings…what does he run to you with his problems ?..mi badi do yourself a huge favor and just get over yourself…leave the people and make them live there life don’t be upset because your yesterday’s news be classy and walk away Lmao …or are you that obsessed with the dick and realize you will never have it again…don’t hate on the bump and the ring according to what you posted ..lmao

14. Lawd anon what a way yuh siddung and chyper out everything yuh good eeeeh. At least yuh get to call out the big head boy touch road before me. And as for mi baddi. Mi a guh just leave it alone. Dave this too shall pass. Heads high my yute. Of all the people in a di world fi yuh name nuh deserve fi deh yah suh. But yuh haffi put on yuh radar for vultures and wolves.

Leave a Reply to TOUCH ROAD Cancel reply