NAGE YUH CAN PUT ON DI WHITE GLOVES NOW AN GWAAN BEAT IT MI NAH LIE…………………YUH WHITE TILL MI FRAID A YUH……..A WHA BUN UP GARY MOUTH DOE? OR DI HAIR WHEY DID ROUND HIM MOUTH NEVA AH ALLOW DI BLEACHING CREME FI SOAK…………BLEACH CZAR GARY YUH BLEACH LINE UP BUT YUH KNUCKLES AN YUH MOUTH NAH BINGO……..DEM STUBBAN BAD IS LIKE DEM SEH ENOUGH A DI BLEACH NOW…….OR YUH NEED NAGE OWN FI GWAAN DIM WHEY WID
Gary stay bad and nage look like a ghost. Nage stop tek the ppl dem husband. Gary the gal u did live with a portmore tek back the vehicle and leave u stranded suh u move back home and start keep back dance to survive.
From Eva since Gary hate himself.. From d days of driving up and down in a di duhaney park bus wid di schoolas dem…Gary why you hate you self so much? As if nage diz bleaching thing only ago age you faster…unuh a destroy unuh pigmentation
What is this?
Met I can’t stand you
wha mi do ? :nohope:
By the way…..how him mawga dung so….Nage though
________________________________________bout the man knuckles dem stubborn_________________________ my belly. Met you kill me today
u nuh si how nage feva white ooman
Mawnin met a weh yuh get dem half white pple yah from….dwl
:ngakak dah bleach deh wicked and wile
Gary stay bad and nage look like a ghost. Nage stop tek the ppl dem husband. Gary the gal u did live with a portmore tek back the vehicle and leave u stranded suh u move back home and start keep back dance to survive.
Jmg best website ever mi ever get joke pon this Dwl no sah nage and Gary look like real creatures cho BBC
But da girl here no use to have a nice dark complexion one time but d man fava “Planet of the Apes” look here:) http://vignette1.wikia.nocookie.net/planetoftheapes/images/0/0d/Cornelius2.jpg/revision/latest?cb=20110103173735
Father forgive him. A who tell him that beard look good. Kmt
I wasn’t ready fi di big red circle weh Met put roun di man mout part mi belllly lmao
Dem yei klass deh, people fuufuu sah.
Nage di white Xmas duppy how yuh do?!!!?? You ah frighten me how you white n bright suh
i use to like this girl when she had a darker complexion.
Ah me fren babyfadda lol
Is which zoo him escape from. Call the zoo keeper because one of the monkey went missing.
From Eva since Gary hate himself.. From d days of driving up and down in a di duhaney park bus wid di schoolas dem…Gary why you hate you self so much? As if nage diz bleaching thing only ago age you faster…unuh a destroy unuh pigmentation
YOU GUYS TALKING ABOUT HIM BLEACHING,YOU DONT SEE HE LOOKS LIKE A MONKEY.