JAMAICA’S JACKSONS

S1-Optimized
NAGE YUH CAN PUT ON DI WHITE GLOVES NOW AN GWAAN BEAT IT MI NAH LIE…………………YUH WHITE TILL MI FRAID A YUH……..A WHA BUN UP GARY MOUTH DOE? OR DI HAIR WHEY DID ROUND HIM MOUTH NEVA AH ALLOW DI BLEACHING CREME FI SOAK…………BLEACH CZAR GARY YUH BLEACH LINE UP BUT YUH KNUCKLES AN YUH MOUTH NAH BINGO……..DEM STUBBAN BAD IS LIKE DEM SEH ENOUGH A DI BLEACH NOW…….OR YUH NEED NAGE OWN FI GWAAN DIM WHEY WID
gary-Optimized
gary2-Optimized

0 thoughts on “JAMAICA’S JACKSONS

1. ________________________________________bout the man knuckles dem stubborn_________________________ my belly. Met you kill me today

2. Gary stay bad and nage look like a ghost. Nage stop tek the ppl dem husband. Gary the gal u did live with a portmore tek back the vehicle and leave u stranded suh u move back home and start keep back dance to survive.

3. From Eva since Gary hate himself.. From d days of driving up and down in a di duhaney park bus wid di schoolas dem…Gary why you hate you self so much? As if nage diz bleaching thing only ago age you faster…unuh a destroy unuh pigmentation

Leave a Reply to Tax start peel Cancel reply