Dancehall Celebrities New York March 8, 2015 by Met SHOWER CHRIS IS DI NAME……….. RED AND PEPPA IS DI GAME
A Cream him a transport now ok fudgie. This yute have the best lawyer 53 lb in a upper westchester and still deh a road. Reply
Shower Chris send on the website so I can place my order or met forward the website fi mi . Well at least him nah thief ppl things and sell him a do wht him have to do to make a living time hard trust mi ….Info how to get the cream please.. Reply
:ngakak .. Damn. Eediat
Nothing not going on fe him big hype man suh him a fe a sell bleaching cream now
Oh lawt…dwl
A Cream him a transport now ok fudgie. This yute have the best lawyer 53 lb in a upper westchester and still deh a road.
hayyyyyy
Shower Chris send on the website so I can place my order or met forward the website fi mi . Well at least him nah thief ppl things and sell him a do wht him have to do to make a living time hard trust mi ….Info how to get the cream please..
:malu :ngakak :malu
Kmt I see him all the time on 233 running taxi he need to stop bleach it don’t look good
Real talk. .2015 and people still want to be something there not