BAD PEOPLE AND PAUL RANGE BAG

0 thoughts on “BAD PEOPLE AND PAUL RANGE BAG

1. Girls go around and tell lies on niggas that the nigga trying to get with me,…………(shouldn’t me have been them)………hmmmmm is he tryna tell us niggas tryna get with him or grammatical error?

2. He said a SPECIAL PERSON give him that damn bag I hope is not a Man him a call special. All a you foggot in a dancehall need to just come out the dorn closet already.

3. @Met, no sah this too much fi one day…WAIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE….FROM I BAAN??…@Met, Paul muss hear say dem buss him secrets bout di bag whe fly een all di way from florida..

1. Yuh know wat I luv roun here? When the ppl nah lie and dem go fi dem recepits. Not Tideh, satan, not tideh.

4. Big up Jonette fi dis yah him give kizzy a BAG A KIDS but gave Paulesha a BAG A BAG

yes goodas goodie good god Jesus if yuh nuh bizzy a oba yah it deh enuh gpod up

(Simplicity soon sign in)

5. D smaddy weh gi him dah back pack deh mussi a help him gear up fi preschool next term all him need is a Dora or powerpuff girls lunch kit & him good to go

6. All him waan now is a short khaki pants, two 1/2 exercise book anf two 1/2 pencil. My baby goin be da smartest on in his basic school class, Yuh watch.

7. I am totally flatline reading these comments pon JMG ‘ pail make an ass of him self pon social media big time .

8. @Met me say, if Simply call John-John Jonette ONE MORE TIME!!! ***tears***.. Grung me deh..

9. my God why you people can’t just leave the man alone who care if he’s a batty man for years you prople have bin dragging his name on this website the man not even see uno leave the man alone

10. Let the nigga live for God sake clearly he doesn’t care everyday paulrange this paulrange that my God can you people just leave the man name alone and find something better to do with y’all time