SORT OUT DIS LA PEOPLE BECAUSE DIS IS NOT HIM BABY MOTHER I DONT THINK SO
0 thoughts on “DI PERSON A ASK IF BREADY DID MARRIED”
Yes me hear seh him did married to a girl in the army, and di girl a sey how him did mean to her, she sey every time she ask for $500 him yes and then hide her out for a few weeks…
Yes he was married n the Girl know bout him big mansion ah yard she use to fly down fi him. Him did ah sort out him papers believe it or not ah Facts him was a thief but him did ah try get tru ah merica
GOOD MORNING MET & BLOGGERS! YES BREADY WAS MARRIED BUT IT WAS TO HELP HIM SORT OUT HIM AND HIM DAUGHTER,BREADY GET WORK PERMIT AND NEVER WORK A DAY FROM HIM GET IT! THE PAPER WORK STUCK BECAUSE BREADY KEEP GETTING IN TROUBLE AND WOULDN’T TRY TO GET A 9 TO 5 TO FILE TAX SO IT DON’T LOOK TOO BAD……HIM JUST KEEP LIVING THE SAME WAY!! PINKY YOU NEED TO TO TELL THE PEOPLE THEM THAT YOU MARRIED TO FI GET PAPERS!
Yes Met he is married and the girl isn’t in no army and it isn’t that girl up top there either.@Mimi the paper work stuck because the name business. He married in his name and got arrested multiple times in a different name I was waiting patiently to see how it would have worked out.Did want to see if him is really a snitch like apple!
Bre Bre i was waiting also to see if him did a guh get through! First thing him never want to pay the young lady her money,but want her to fill for biscuit I only hope she do!
A must your father,grandfather,brother are son mi married to fi get papers! And even if mi married fi get papers I would make sure put it to use!! Like getting a job file taxes go back to school and do something productive with my life, unlike nuff a uno I always have a job and one that pay very well….. Why married to get papers but get up everyday living the same life??
Bready as most Jamican men has multiple women it’s their lifestyle…if pinky if box everybody mi nuh think she ago have nuh hands leff…Bready Beckham di ppl dem love yuh… S.I.P. till we meet again
Anon, u fi read some more ya, nuff people write up bout Bready BIGGGG, sweet hood. So it look like tings did gwaan fi did hood. Pink cana go cut it off n freeze it fi keep it hard and ride it when she ready
Exactly she posting this like she win a prize ! It’s funny I don’t know him personally but my friend at work was showing me this same message from him and she said she dodge a bullet ! World very small I say rip and I won’t judge his lifestyle cause a him and God to deal with that but he was leading on a lot of women and I hear a next women in the salon just this weekend who was planning on having second with him this weekend as he was to come to Florida so he was really well known so I don’t think any marriage relationship was serious in my option. The one thing I will say her list makes no sense and she didn’t post these until his death why never before and she says they never sex so what’s the moral of her story ! I feel bad for the mothers of his children and his children as they will have to pick up the pieces of his mistakes but life goes on and hopefully one person around him
Who is heading on the wrong road will change drivers seat
DUTTY MIMI U JUST INA THE PPL DEM BUSINESS HOW U KNOW SO MUCH IT LOOK LIKE BREADY F**CK U AN DUUUUUUUUUUUCK U.U TOO F**KING TOO MUCH BITCH GO LOOK AIIFE GREY PUSSY OLD FRONT GAL.U LOVE DISS UP PPL TOO MUCH HOODRAT MIMI.GI PINK WALL A BREAK WHORING MIMI WEY THE BOY SEY U PUSSY STINK AN RAT DEAD INA U HOOOOOOOLE
DUTTY MIMI U JUST INA THE PPL DEM BUSINESS HOW U KNOW SO MUCH IT LOOK LIKE BREADY FUUUUUUUUUUUUUCK U AN DUUUUUUUUUUUCK U.U TOO F**KING TOO MUCH BITCH GO LOOK AIIFE GREY PUSSY OLD FRONT GAL.U LOVE DISS UP PPL TOO MUCH HOODRAT MIMI.GI PINK WALL A BREAK WHORING MIMI WEY THE BOY SEY U PUSSY STINK AN RAT DEAD INA U HOOOOOOOLE
THE TRUTH HURTS BITCH,NO BATTY MAN CAH F**K MI! MOVE YU DUTTY BLOOOODCLAAT MI NAH STOP TALK THE THINGS DEM,CAH EVERYTHING WHA MI TYPE A FACTS…….NUFF A UNO CHAT TO MUCH THAT’S WHY MI KNOW UNO BUSINESS! HOODRAT LIKE YU WHORING GRANNY YU MUMMA YU SISTER AN YU DAUGHTER! NUH BOY A HELL HAY CAH F**K MI, CAH MI NUH CARELESS AN MI NUH TEK RECYCLE COCKY! BRIGHT NUH BLOOODCLAAT ALL WHEN UNO KNOW SEY BREADY A SEND MASSAGE TO NEXT MAN SEY HIM WAH LICK OUT THE BATTY OLE UNO STILL A HIDE AN TEK SHIT UP COCKY BREADY!! MI NAH GIVE PINK WALL A BRAKE A YAH MI WORK! LIKE HOW IT BUN YU,GUH KILL YU SELF BITCH!!
@ mimi him married fi get papers for the same reason u married fi get yours…did u go back to school or yuh still clean shit? mi si yuh still in a di mix up business so whe your marriage fa? unnu love feel like unnu betta than ppl millions a ppl have a f**king job what is so special about you and yours…me woulda love fi si di job that pays very well mek yuh have time fi pink wall…ppl that get paays very well stay focused on their job not mixup and gossip…thank God you work and pay taxes we need your tax dollars but go tell the millionair fem whe rob the government in taxes say fem need fi pay…a Bready yuh have strength fa have it fi somebody else…him neva de upon welfare so him na yanm yuh tax money…thank for the concern for his life tho MiMi…keep working and paying your taxes honey somebody has to do it…me pay taxes fi two fi me and fi Bready cause when the tax man come down on me i can’t hide..mi nuh feel no way bout it…Love Bready always…
whether him tongue or him hood does it matter? unnu call him battyman unnu calm all kind a things, now unnu wanna know whe him did have a hold the gal dem…buoy dem ppl ya…him sexy nuh bloodclaat and him charming bad all when him nuh look dem dem look him… buoy sexy, smell good, always clean, and a dat turn dem on…anymore questions?
You are delusional which part a him charming? U have onion over u yiy or what? Lmao. Oun puzzie stomach trang. Not even strong trang.. Fi mi pussy would a vomit pan him
he wasn’t leading anybody on, you know how women are if dem hear about u, a you dem want every woman that date men like him think they can change them and when it don’t work they get angry and bitter…your friend know the type of person he is…she just wanted to be in the mix…she didn’t dodge the bullet she got saved by the invisible hand cause she would have f**ked him…why entertain him if u wasn’t into him and his lifestyle?…Rayyyyyy Bready all yuh hood and tongue a bad dem…mi know yuh muss a dead wid laugh upon da one ya (no pun intended)…LOVE FOR BREADY…stinkin MIMI di patient shit again…lol…
Mimi you need some shit up worm fi rotten out your womb…no more unwanted kids fi you…enough hoe and thief in a di world…you nuh need fi bring no more…not such a bad idea…dont…pray say yuh get some shit up worm…save yuh di dash whe clinic money, and di one bagga waste mouth fi feed…
Gal go get a life what Bready doing for you in life or Death? Bready Cheerleader go sit down..Nomore chump change for you..Nomore fruity buddy for you. Leave MiMi alone she not the only one that know the tea.I hope Bready wife go ahead and just help the daughter get her papers. It would’ve paid off for the wife if she had life insurance. I have to shake my head that Bready kept going to Rob and gave away his life I’m not Happy about it..it’s all so stupid. In everything we find good and bad..Bready had good in him of course but plenty bad deeds as well. I know his immediate family feels the pain and all they want to remember is the good but the the bad can’t be erased either just give him a good funeral. People can use this as a life changing event..Hype life does not pay, it only brings more attention to you and then sometime you are forced to do all sorts of things just to keep up to people expectation Rob,Kill sell your body even the men hide and sell themselves just for material things.
Motto of this saga:A Humble life is a longer life and live for yourself not for others.
Dutty nasty sell pussy pinky! A me you have strength for? I work @JMG that’s why I’m always here…. It look like you love it more than me,look how much time you change your name just to make a point! Pinky I rather to clean shit than to be a private whore! Remember a never bready a lone you did a f**k! Remember say you f**k dog leash and many more a bready fren them!
A the same somebody a ask Met weh them a use her name seh and a dem a use it? No man schizophrenia and multiple personality disorder are very real. U no fooling anyone over here Miss so have a seat.
Unu lowe him to rass hole..unu a come talk bout him dis and dat..a bay unu neva get a f**k a bay him neva look unu way ole nasty Mimi me know seh bready wasn’t the only thief ina dancehall lowe him mek him rest in peace..a hope him haunt yuh dutty bloodclaat
Dwl to rass big up yuh self Mimi. Bready couldn’t get papers bcuz immigration nuh fool. He didn’t have to work if the wife worked. All he had to do was stay outta trouble. Whores of a feather flock together. Smh south ppl I tell you.
mimi big up yuhself. Dem and dem so called rich life. Neva see them court side yet with d real stars n dem rich. Bready didn’t want no papers or he would have changed. Nuff a dem caan get no papers bcuz dem come up pon ppl birth papers. Suh Mimi nuh stop beat dem. wap wap wap
Boy me say delusion is something else..someone up a top say the reason why we sit on stale bread name a cause we never get none a di confused buddy.i an speaking for myself when I say not even toe stale bread could lick. why u attacking mimi with diffrent names..I’m sure u don’t know her personally so all the type up deh a type, u is a storyteller..u try go back to telling the fictional story of stale bread and his so called godly life.
Bready clean heart exude. This guy was/ is a star all when him dead he still getting attention. Bready hail up the most high fi mi and beg him fi nuh Mek karma come f**k these lowlife with a crow bar.
If Bready Neva did ago spit pon stinky mimi Ina life a death him ago do it Ina…hell no and yes miss MET…EVRYBODY CHANGE DEM NAME A WHA…@GF him never get papers but him a citizen now…try tek it from him nuh…and mimi the virgin a one man Eva f**k u Ina life…then hold on deh mimi nuh many a private whore deh a road…including u…so whe u a beat ur chest pon…tru nobody nuh care fi run ur file maybe if yuh did important and have comfortable hole yuh name woulda a call up more…sorry boo yuh miserable…@Gf so what dem come pon ppl birth paper a one way deh fi come a Merica…thru a banana boat u come pon…sorry next time wi tek di boat wid yuh..we did fi go court side few months back but the robbery Neva go thru…since a everything we do depend pon robbery…and thru wi tired fi see u court side wi did ago go one a di time dem to…@ clean heart Bready yuh nuh is karma done ketch up with the miserables aready…yuh can really waan more than this?…look how it a bun dem…@ miss jamaica hype life doesn’t pay that’s why u live your humble life yuh Caan tell ppl how fi live…if ppl waan go sell pussy fi hype life a your nasty hole dem a borrow fi go do it?and yes Jesus Christ aka miss jamaica a you give life so yuh know say humble life ago last longer…mongrel…wha happen to the likkle pickney dem whe dem rape and murder a hype life dem did a live?…young girl, ole woman or what Eva yuh is plz go have a seat and leave this to mimi…caucuse it look like a attention u a look…go watch scandal pon tv… And leave ppl bloodclaat business alone…Bready Beckham for ever who nuh like it bite it…a we sell live yuh life to the fullest every single day…if a flossing a flossing…love life cause u don’t know when it’s gonna be your last moment…BREADY BECKHAM GOD BLESS YOUTH…stinkin Mimi mek sure di man whe yuh deh wid 100 cause mi nuh know who Ina dem right mind a f**k u… It look like is a man him really want…watch out…Caan say mi never warn yuh…that man is on the DL…
No man this nuh real…mimi yuh really deh pon pink wall a call ppl battyman? A thru Bready Neva waan f**k yuh yuh bitter and miserable…cause ME know well known battyman whe f**k u fi money…and come tell pll say yuh hole big and stink and when di man a talk so mongst ppl mi say to miself him Just f**k di likkle buoy mine a nuh him di smell a come offa…and a $300 him gi yuh and yuh did beg him $1200 unnu too wicked and a nuh lie mi a tell cause ppl tel yuh say di man di a chat yuh…but I guess yuh did desperate yuh mek him f**k yuh…old Zar like unnu nuh fi pass remarks bout nobody…some ppl have skeltton Ina dem closet fi unnu whole life a skeleton…and mi know yuh blow di man…everybody a tek shit up cocky u included Ina yuh mouth…fi a big Oman yuh fi stop leave that to the young girls your days of selling pussy ova and yuh nuh have nothing fi show fi it…so how dat mek u betta dam Bready? Dats why yuh nuh like di young Belizean gal dem cause no room nuh deh fi yuh…u had ur turn old bitch…hang it up now…yuh soon put yuh don and daughter out deh…cause a so do whole a unnu stay…turn unnu kids Ina whore fi get a thing…a ghetto mentality still…nuh come pon pink wall come try class nobody look Ina your life first…thanks good night…until we meet again BREADY BECKHAM WE LOVE YOU FOREVR
Lef d man mek him R.I.P…pink wall u too f**king messy and a look fun send people ah jail ..what he did is in the past..show me one person who is perfect …d f**ka dem unu shussh too much
The big man reach back pon the scene after dem deport him 4 times.Me we see wha him a do do wid all the money dem a go hustle.Buy every woman u meet batty and breast then u end up bruk.Fool fool old man memba u have nuff pickney.Nuff eye a watch yu
Yes me hear seh him did married to a girl in the army, and di girl a sey how him did mean to her, she sey every time she ask for $500 him yes and then hide her out for a few weeks…
pinky aguh bax she too? juss wondering still
Yes he was married n the Girl know bout him big mansion ah yard she use to fly down fi him. Him did ah sort out him papers believe it or not ah Facts him was a thief but him did ah try get tru ah merica
isnt that amex shauna?
GOOD MORNING MET & BLOGGERS! YES BREADY WAS MARRIED BUT IT WAS TO HELP HIM SORT OUT HIM AND HIM DAUGHTER,BREADY GET WORK PERMIT AND NEVER WORK A DAY FROM HIM GET IT! THE PAPER WORK STUCK BECAUSE BREADY KEEP GETTING IN TROUBLE AND WOULDN’T TRY TO GET A 9 TO 5 TO FILE TAX SO IT DON’T LOOK TOO BAD……HIM JUST KEEP LIVING THE SAME WAY!! PINKY YOU NEED TO TO TELL THE PEOPLE THEM THAT YOU MARRIED TO FI GET PAPERS!
Yes Met he is married and the girl isn’t in no army and it isn’t that girl up top there either.@Mimi the paper work stuck because the name business. He married in his name and got arrested multiple times in a different name I was waiting patiently to see how it would have worked out.Did want to see if him is really a snitch like apple!
Bre Bre i was waiting also to see if him did a guh get through! First thing him never want to pay the young lady her money,but want her to fill for biscuit I only hope she do!
Them a f**k so probably him get too comfortable but I didn’t know there was money involve.
Then a weh bready fi get 500 give her? Web him did a work? Oun good ehnuh lmao..
Dem look how much ppl married fi get papers…Mimi yuh need fi tell di ppl dem u married if papers to…
A must your father,grandfather,brother are son mi married to fi get papers! And even if mi married fi get papers I would make sure put it to use!! Like getting a job file taxes go back to school and do something productive with my life, unlike nuff a uno I always have a job and one that pay very well….. Why married to get papers but get up everyday living the same life??
Bready as most Jamican men has multiple women it’s their lifestyle…if pinky if box everybody mi nuh think she ago have nuh hands leff…Bready Beckham di ppl dem love yuh… S.I.P. till we meet again
Mi deh yah a wonda if breddy have any hood or a him tongue di ah keep all a dem gal yah??
Anon, u fi read some more ya, nuff people write up bout Bready BIGGGG, sweet hood. So it look like tings did gwaan fi did hood. Pink cana go cut it off n freeze it fi keep it hard and ride it when she ready
Exactly she posting this like she win a prize ! It’s funny I don’t know him personally but my friend at work was showing me this same message from him and she said she dodge a bullet ! World very small I say rip and I won’t judge his lifestyle cause a him and God to deal with that but he was leading on a lot of women and I hear a next women in the salon just this weekend who was planning on having second with him this weekend as he was to come to Florida so he was really well known so I don’t think any marriage relationship was serious in my option. The one thing I will say her list makes no sense and she didn’t post these until his death why never before and she says they never sex so what’s the moral of her story ! I feel bad for the mothers of his children and his children as they will have to pick up the pieces of his mistakes but life goes on and hopefully one person around him
Who is heading on the wrong road will change drivers seat
DUTTY MIMI U JUST INA THE PPL DEM BUSINESS HOW U KNOW SO MUCH IT LOOK LIKE BREADY F**CK U AN DUUUUUUUUUUUCK U.U TOO F**KING TOO MUCH BITCH GO LOOK AIIFE GREY PUSSY OLD FRONT GAL.U LOVE DISS UP PPL TOO MUCH HOODRAT MIMI.GI PINK WALL A BREAK WHORING MIMI WEY THE BOY SEY U PUSSY STINK AN RAT DEAD INA U HOOOOOOOLE
DUTTY MIMI U JUST INA THE PPL DEM BUSINESS HOW U KNOW SO MUCH IT LOOK LIKE BREADY FUUUUUUUUUUUUUCK U AN DUUUUUUUUUUUCK U.U TOO F**KING TOO MUCH BITCH GO LOOK AIIFE GREY PUSSY OLD FRONT GAL.U LOVE DISS UP PPL TOO MUCH HOODRAT MIMI.GI PINK WALL A BREAK WHORING MIMI WEY THE BOY SEY U PUSSY STINK AN RAT DEAD INA U HOOOOOOOLE
Hey doe use mi name nuh use it bright n outa frigging order
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:mewek :hammer :nerd :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
how dem come so man?
them too bold face!! friggin but lawdthis mek my sundeh :ngakak
If! and type anonymous first then go write di name den repost nuh laugh oo
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
smh….dwl
:travel
:ngakak Dem bold is ah shame. Mek di nastiness dem neva find another name.
Yawdy u know mi approve di comment and never notice a scroll mi a scroll and say wtf
:hammer
THE TRUTH HURTS BITCH,NO BATTY MAN CAH F**K MI! MOVE YU DUTTY BLOOOODCLAAT MI NAH STOP TALK THE THINGS DEM,CAH EVERYTHING WHA MI TYPE A FACTS…….NUFF A UNO CHAT TO MUCH THAT’S WHY MI KNOW UNO BUSINESS! HOODRAT LIKE YU WHORING GRANNY YU MUMMA YU SISTER AN YU DAUGHTER! NUH BOY A HELL HAY CAH F**K MI, CAH MI NUH CARELESS AN MI NUH TEK RECYCLE COCKY! BRIGHT NUH BLOOODCLAAT ALL WHEN UNO KNOW SEY BREADY A SEND MASSAGE TO NEXT MAN SEY HIM WAH LICK OUT THE BATTY OLE UNO STILL A HIDE AN TEK SHIT UP COCKY BREADY!! MI NAH GIVE PINK WALL A BRAKE A YAH MI WORK! LIKE HOW IT BUN YU,GUH KILL YU SELF BITCH!!
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:tkp :tkp
MI SICK OF THIS WIDE PUSSY BITCH MIMI
A NUH ME YU FI SICK A……A THE SHIT WORM THEM WAH A ROTTEN OUT YU WOMB A DAT YU FI SICK A SLUT!
wap wap yes mimi
,e_ Lorraine old cut up cut up a you this yes Lorraine MIMI is Lorraine old front
@ mimi him married fi get papers for the same reason u married fi get yours…did u go back to school or yuh still clean shit? mi si yuh still in a di mix up business so whe your marriage fa? unnu love feel like unnu betta than ppl millions a ppl have a f**king job what is so special about you and yours…me woulda love fi si di job that pays very well mek yuh have time fi pink wall…ppl that get paays very well stay focused on their job not mixup and gossip…thank God you work and pay taxes we need your tax dollars but go tell the millionair fem whe rob the government in taxes say fem need fi pay…a Bready yuh have strength fa have it fi somebody else…him neva de upon welfare so him na yanm yuh tax money…thank for the concern for his life tho MiMi…keep working and paying your taxes honey somebody has to do it…me pay taxes fi two fi me and fi Bready cause when the tax man come down on me i can’t hide..mi nuh feel no way bout it…Love Bready always…
whether him tongue or him hood does it matter? unnu call him battyman unnu calm all kind a things, now unnu wanna know whe him did have a hold the gal dem…buoy dem ppl ya…him sexy nuh bloodclaat and him charming bad all when him nuh look dem dem look him… buoy sexy, smell good, always clean, and a dat turn dem on…anymore questions?
may is soul rest in peace…..tap tell lie but bready Neva cute.
You are delusional which part a him charming? U have onion over u yiy or what? Lmao. Oun puzzie stomach trang. Not even strong trang.. Fi mi pussy would a vomit pan him
he wasn’t leading anybody on, you know how women are if dem hear about u, a you dem want every woman that date men like him think they can change them and when it don’t work they get angry and bitter…your friend know the type of person he is…she just wanted to be in the mix…she didn’t dodge the bullet she got saved by the invisible hand cause she would have f**ked him…why entertain him if u wasn’t into him and his lifestyle?…Rayyyyyy Bready all yuh hood and tongue a bad dem…mi know yuh muss a dead wid laugh upon da one ya (no pun intended)…LOVE FOR BREADY…stinkin MIMI di patient shit again…lol…
MIMI nuh kill yuh self ya…cause wi na go have nobody fi laugh afta…lol…met whe dem call yuh name say?
Met it spell different…MET…lol …a nuh ur name dem a use…
doe use it wedda it spell big or small nuh more name nuh deh fi use?
question:How much way yuh can spell Met?? :nerd :bingung
big likkerl and in-between :nerd ..imagine mi shock when mi si MET a guh up di screen
Mimi you need some shit up worm fi rotten out your womb…no more unwanted kids fi you…enough hoe and thief in a di world…you nuh need fi bring no more…not such a bad idea…dont…pray say yuh get some shit up worm…save yuh di dash whe clinic money, and di one bagga waste mouth fi feed…
and stop change change u name
why mi caan si mi comment…met a wha really a gwone?
Not his house
Gal go get a life what Bready doing for you in life or Death? Bready Cheerleader go sit down..Nomore chump change for you..Nomore fruity buddy for you. Leave MiMi alone she not the only one that know the tea.I hope Bready wife go ahead and just help the daughter get her papers. It would’ve paid off for the wife if she had life insurance. I have to shake my head that Bready kept going to Rob and gave away his life I’m not Happy about it..it’s all so stupid. In everything we find good and bad..Bready had good in him of course but plenty bad deeds as well. I know his immediate family feels the pain and all they want to remember is the good but the the bad can’t be erased either just give him a good funeral. People can use this as a life changing event..Hype life does not pay, it only brings more attention to you and then sometime you are forced to do all sorts of things just to keep up to people expectation Rob,Kill sell your body even the men hide and sell themselves just for material things.
Motto of this saga:A Humble life is a longer life and live for yourself not for others.
@MET…I swear mental illness is no joke..
it aint and medicine tekking need fi become THE PRIORITY
Dutty nasty sell pussy pinky! A me you have strength for? I work @JMG that’s why I’m always here…. It look like you love it more than me,look how much time you change your name just to make a point! Pinky I rather to clean shit than to be a private whore! Remember a never bready a lone you did a f**k! Remember say you f**k dog leash and many more a bready fren them!
A the same somebody a ask Met weh them a use her name seh and a dem a use it? No man schizophrenia and multiple personality disorder are very real. U no fooling anyone over here Miss so have a seat.
No is me ask dem why dem a use mi name when mi reverse and see it and dem ansa in a different name bout di name spell different
And the start type from caps to lower case
Hold on deh mek a check sumting cause dat person have a different IP..
Not di same person di person is in England di next one U.S
well said miss Jamaica
Met please go over Malaysia from BBwla IG and see her post about bready . Me want know who is kadionnnnn is she another girl or a sister or what
its his sister
Unu lowe him to rass hole..unu a come talk bout him dis and dat..a bay unu neva get a f**k a bay him neva look unu way ole nasty Mimi me know seh bready wasn’t the only thief ina dancehall lowe him mek him rest in peace..a hope him haunt yuh dutty bloodclaat
Dwl to rass big up yuh self Mimi. Bready couldn’t get papers bcuz immigration nuh fool. He didn’t have to work if the wife worked. All he had to do was stay outta trouble. Whores of a feather flock together. Smh south ppl I tell you.
mimi big up yuhself. Dem and dem so called rich life. Neva see them court side yet with d real stars n dem rich. Bready didn’t want no papers or he would have changed. Nuff a dem caan get no papers bcuz dem come up pon ppl birth papers. Suh Mimi nuh stop beat dem. wap wap wap
Boy me say delusion is something else..someone up a top say the reason why we sit on stale bread name a cause we never get none a di confused buddy.i an speaking for myself when I say not even toe stale bread could lick. why u attacking mimi with diffrent names..I’m sure u don’t know her personally so all the type up deh a type, u is a storyteller..u try go back to telling the fictional story of stale bread and his so called godly life.
Bready clean heart exude. This guy was/ is a star all when him dead he still getting attention. Bready hail up the most high fi mi and beg him fi nuh Mek karma come f**k these lowlife with a crow bar.
If Bready Neva did ago spit pon stinky mimi Ina life a death him ago do it Ina…hell no and yes miss MET…EVRYBODY CHANGE DEM NAME A WHA…@GF him never get papers but him a citizen now…try tek it from him nuh…and mimi the virgin a one man Eva f**k u Ina life…then hold on deh mimi nuh many a private whore deh a road…including u…so whe u a beat ur chest pon…tru nobody nuh care fi run ur file maybe if yuh did important and have comfortable hole yuh name woulda a call up more…sorry boo yuh miserable…@Gf so what dem come pon ppl birth paper a one way deh fi come a Merica…thru a banana boat u come pon…sorry next time wi tek di boat wid yuh..we did fi go court side few months back but the robbery Neva go thru…since a everything we do depend pon robbery…and thru wi tired fi see u court side wi did ago go one a di time dem to…@ clean heart Bready yuh nuh is karma done ketch up with the miserables aready…yuh can really waan more than this?…look how it a bun dem…@ miss jamaica hype life doesn’t pay that’s why u live your humble life yuh Caan tell ppl how fi live…if ppl waan go sell pussy fi hype life a your nasty hole dem a borrow fi go do it?and yes Jesus Christ aka miss jamaica a you give life so yuh know say humble life ago last longer…mongrel…wha happen to the likkle pickney dem whe dem rape and murder a hype life dem did a live?…young girl, ole woman or what Eva yuh is plz go have a seat and leave this to mimi…caucuse it look like a attention u a look…go watch scandal pon tv… And leave ppl bloodclaat business alone…Bready Beckham for ever who nuh like it bite it…a we sell live yuh life to the fullest every single day…if a flossing a flossing…love life cause u don’t know when it’s gonna be your last moment…BREADY BECKHAM GOD BLESS YOUTH…stinkin Mimi mek sure di man whe yuh deh wid 100 cause mi nuh know who Ina dem right mind a f**k u… It look like is a man him really want…watch out…Caan say mi never warn yuh…that man is on the DL…
No man this nuh real…mimi yuh really deh pon pink wall a call ppl battyman? A thru Bready Neva waan f**k yuh yuh bitter and miserable…cause ME know well known battyman whe f**k u fi money…and come tell pll say yuh hole big and stink and when di man a talk so mongst ppl mi say to miself him Just f**k di likkle buoy mine a nuh him di smell a come offa…and a $300 him gi yuh and yuh did beg him $1200 unnu too wicked and a nuh lie mi a tell cause ppl tel yuh say di man di a chat yuh…but I guess yuh did desperate yuh mek him f**k yuh…old Zar like unnu nuh fi pass remarks bout nobody…some ppl have skeltton Ina dem closet fi unnu whole life a skeleton…and mi know yuh blow di man…everybody a tek shit up cocky u included Ina yuh mouth…fi a big Oman yuh fi stop leave that to the young girls your days of selling pussy ova and yuh nuh have nothing fi show fi it…so how dat mek u betta dam Bready? Dats why yuh nuh like di young Belizean gal dem cause no room nuh deh fi yuh…u had ur turn old bitch…hang it up now…yuh soon put yuh don and daughter out deh…cause a so do whole a unnu stay…turn unnu kids Ina whore fi get a thing…a ghetto mentality still…nuh come pon pink wall come try class nobody look Ina your life first…thanks good night…until we meet again BREADY BECKHAM WE LOVE YOU FOREVR
Lef d man mek him R.I.P…pink wall u too f**king messy and a look fun send people ah jail ..what he did is in the past..show me one person who is perfect …d f**ka dem unu shussh too much
The big man reach back pon the scene after dem deport him 4 times.Me we see wha him a do do wid all the money dem a go hustle.Buy every woman u meet batty and breast then u end up bruk.Fool fool old man memba u have nuff pickney.Nuff eye a watch yu