This right here is called child abuse …How uno fi a over-sexualize the kids dem suh early?
0 thoughts on “NO SPICE THIS IS A DEFINITE NOO”
Really spice fi a big woman like u wid pikney?? No matter if dem have loose parents you shouldn’t have indulged in it..so a nuh lie saw a tell when she say u a cayliss mumma
Sexualizing the kids. Even if dem parents meck dem do whatever, you bun out dat shit when dem try it wid you. You fawt if di govt drop a charge unda you.
phuck spice rite now why is it that over grown woman neva stand firm and seh hell noooooo aint noway i am letting a damn baby gyrate up himself pon me..why the audience neva boo her fi dis and meek she know dis huh normal or right upon no kind a damn level.
dirty spice wud u allow ur datwa to be wine up pon by a big man while yah boost it up nd DJ?!?!? why is it okay to you for dis baby fi duh dis and be over sexualize?!?!
U n Spice built outta di sed rotten board n the rusty sheet a zinc cut inna 2 fi unnu share as roof unnu is two dilapidated rusty roof shithouse let the children b children unnu disgusting bad
First where is the parent. Ole careless nasty people for a mother I would expect better from Spice. This is child endangerment. Where are the police to come carry him down a station go wait pon d careless mumma. Isn’t that what police r doing now. They shud a charge her ass
No WRONG!!there is entertainment and entertainment..this to me as big women would not entertain me…the sexualized behaviour if children need fi stop…imagine if a bIG man with a little 8 year old girl child..ppl would a cuss..spice find other ways to entertain di crowd
Really spice fi a big woman like u wid pikney?? No matter if dem have loose parents you shouldn’t have indulged in it..so a nuh lie saw a tell when she say u a cayliss mumma
Where ACS deh? smdh
Why is he not in his bed? Isnt it passed his bedtime?
ummm so what about the woman that is allowing him to gyrate on her
Sexualizing the kids. Even if dem parents meck dem do whatever, you bun out dat shit when dem try it wid you. You fawt if di govt drop a charge unda you.
phuck spice rite now why is it that over grown woman neva stand firm and seh hell noooooo aint noway i am letting a damn baby gyrate up himself pon me..why the audience neva boo her fi dis and meek she know dis huh normal or right upon no kind a damn level.
dirty spice wud u allow ur datwa to be wine up pon by a big man while yah boost it up nd DJ?!?!? why is it okay to you for dis baby fi duh dis and be over sexualize?!?!
Let him get him practice so ️️him don’t become a battyman .
huh?!?!?! :bingung
U n Spice built outta di sed rotten board n the rusty sheet a zinc cut inna 2 fi unnu share as roof unnu is two dilapidated rusty roof shithouse let the children b children unnu disgusting bad
CHUET
First where is the parent. Ole careless nasty people for a mother I would expect better from Spice. This is child endangerment. Where are the police to come carry him down a station go wait pon d careless mumma. Isn’t that what police r doing now. They shud a charge her ass
what a dutty lowlife bitch
No WRONG!!there is entertainment and entertainment..this to me as big women would not entertain me…the sexualized behaviour if children need fi stop…imagine if a bIG man with a little 8 year old girl child..ppl would a cuss..spice find other ways to entertain di crowd