FLORIDA FLORIDA COME YERE DEM SEH NO VICTIM A TEEF TING

download-Optimized

Robbery

Andrew time will tell. who lough last laugh best. Beenie is not dead and will get well soon so with that being said I hope you’re ready to go to jail. You’re not a victim you’re the thief

0 thoughts on “FLORIDA FLORIDA COME YERE DEM SEH NO VICTIM A TEEF TING

1. So The person name Beenie gonna go to authorities and say I went to rob Andrew for the drugs that I trafficked through the mail, that he he stole from me?
    Wow a better him just hold a robbery charge and cool. Because I’m sure the other motives will give way more time a prison.

2. Senda, all if de stickup man inna de video nu dead him still ago prison! Pon a felony robbery, plus de commission of a crime with the gun is another surety.

Big man is a VICTIM according to the video anyway yu slice it.

3. Rawtid :matabelo ….it look like a wi a interpret it wrang….It look like a Andrew go a Beanie place go hold him up….

#GO SIDDUNG WID UNU TEEFING SELF#
    #YOU A TALK BOUT BEANIE SOON GET WELL; YOU LUCKY YOU DUTTY FRIEND NEVA DEAD#
    #TELL HIM FI PRESENT FI HIM VIDEO OF DE MAN A ROB HIM#
    #YOUR DUTTY FRIEND SHALL HAVE THE BULLET HOLES AS A REMINDER#
    #HIM SOON GET WELL FI CARRY MORE TEEFING TINGS COME GI YOU#
    #IF A SYMPATHY YOU A LOOK, NONE NO DEH YA SO FI YOU AND YOUR TEEFING FRIEND#
    #OLE LICKY, LICKY DUTTY BITCH#
    #

:travel

1. CORNY hoe,,, hashtags don’t have spaces.. Enough already.
      And bitch no Beenie no dead…. **sticks out tongue.. U mad or nah?
      U look for approval in all your dumb comments..bout we. go suck u beat out pussy mumma,,,a she fe dead.

GET WELL BEENIE!!

MET Beenie a good youth. I dont care wah nobody want say.

4. You dutty friend deh pon attempted murda charge. If a sympathy you come ova ya a look fi your friend, none not available ova here because we doan like teef roun here…..

#SAVE YOUR STRENGTH FI BEAT YOUR FOOT GO A COURT#
    #THIS IS YOUR OPPORTUNITY TO REDEEM YOURSELF; GET A JOB#
    #YOUR FRIEND AGO GET A PROPPA SENTANCE UNDA HIM R*SS#
    #GO WORRY IF YOU AGO GET CONJUGAL VISIT#
    #PRAY SEH DEM SEND HIM EEDA GO A CALIFORNIA, CONNECTICUT, MISSISSIPPI, NEW MEXICO, NEW YORK OR WASHINGTON. ONLY DEM DEH ALLOW CONJUGAL VISIT FI YOUR INFORMATION#
    #OLE DUTTY BITCH#

5. Me say di ride or die dem is something else. A di buddi yuh miss or di thieving goods and money. Go one side an go sit by his hospital bed. Run along poppyshow!

6. @you nuh easy u nuh easy enuh a coulda swear a pinkwall not instagram hashtags a beat me bad anyway u cut it bigman is da victim based on florida stand ur ground plus video is a done deal

7. Anyway u slice it law is on bigman side but if u fren sender wah bring everyone down with him a di only way me see bigman pot cova will blow

8. No Met, no guh noweh…stick around man πŸ˜€
    πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

#DEM NEED FI KNOW SEH WE DOAN ENTERTAIN TEEFS ROUN HERE….#

πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Dem nuh seh mi have hashtagitis πŸ˜€
    πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

9. Nuh easy you can know deh you just don’t like the man !! Againnnn I will seh suh if someone thief from yuh it must go suh

Bready must me the only thief that deserve to die not Andrew right ? Double standard yes him a go jail too but Andrew is no reputable business person who get rob and fyi the police already know the truth so Gwan rejoice Andrew ass getting time too on another case everything bruk loose now so hashtag till your fingers drop off two way cutlass

10. You know wha dutty gal U annoying (de name fit you except it shoulda have johncrow pon de end), no stop wid me, mi done tell you wha fi save your strength fa already. Mi nah look pon you johncrow because everybaddi see seh you a mascot. Dog shit, just in case you might have it wrang, a when mi a dun unu, mi type weh mi feel like….Shithouse, my mother pussy nuh beat up like your tinking mout weh hood live ina your throat back and your dutty pussy weh come ina like a revolving door a di mall. Doan stop wid mi johncrow. Fi guh see your tinking face bout you a stick out tongue; thrush mad if kill your rass.

#ATTEMPTED MURDA CHARGE UNDA YOUR FRIEND BOMBO PLUS BAY BULLET FI HIM. F**KA MUST INA PURE PAIN LMAO#
    #YOU SHOULDA GO TEK IT OFFA HIM WHEN ANDREW A PUT IT ON#
    #IT BUN YOU EEH#
    #YOU SHOULDA DROWN WHEN YOU A COME OUTTA YOUR MUMMA OLE CONDEMN HOLE#
    #YOUR LIFE SAD; WHEN WE A WORK WI MONEY, YOU AFFI AGO BEAT YOUR FOOT GO A PRISON GO LOOK FI TEEF AND PUT MONEY PON ROBBER BOOK#
    #GUWEH OLE WASTE A TIME JOHNCROW#
    #DOAN STOP WID MI SHITHOUSE CAUSE YOU NAH GO CAN STOP MI FROM SEH YOUR MAN A TEEF AN A GOOD FI HIM#

YOUR SHOULDA SHAME A YOUR DUTTY SELF!!!!! :dp
    :dp

11. Yowwwww….mi nuh like nuh teef….a dat mi say so run een all unu want…..MI NUH LIKE TEEF!!!!!!

#MI A DEFEND HONESTY, UNU GWAAN DEFEND TEEF#
    #MAN FI WORK FI WEH DEM WANT#

12. Mi sarry seh mi nah go can siddung and toe to toe wid unu rass dis evening cause it look like unu plan fi run een pon me from every angle πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

#MI AFFI GUH A MI DECENT 11PM-7AM JOB RIGHT DUNG A WEH YOUR FRIEND AGO COME#
    #CAAN DO LIKE UNU#

13. Sender if the police didn’t find any drugs on what charge will Andrew go jail. Unless police did a watch him and have evidence on him on a different case. in regards to this case Andrew is the victim, beenie can be charged with attempted robbery and use of an illegal gun in the commission of a crime, assault etc. Andrew was merely standing his ground here.

14. why when people dealing in illegal bizniz dem caan deal fair….so to wah me a read Andrew teef beenie things and beenie affi go stick him up fi it…beenie a go a jail and Andrew ago affi watch him back…kmt

15. #####HELLO!!!!!!!! so when it was ####Brady IT WAS OK FI HIM ##DEAD FI #THEF? #WOW…#NUH EASY, #BEENIE #F**K YOU AND #DUCK YOU ? #YOU #SOUND #UPSET #BOO… THE #FACT IS #HIM #THEF THE #MAN #THINGS (HIM #WRONG) AND RAPE HIM GIRL SO THERE …………..