Tracey a when you did a breed? A who did breed you? Paul? Oh was that the same time the other girl was pregnant? Tracey you know why you inna so much mixup you to hype. Go sit down u nah see Paul spit Pon you and run you.you a seek attention bad. You need to go look a job and be a better mother.
IS WHICH PAUL SENDER A TALK i mean its only right unu clarify when unnu a send in stories is it:
PAUL – smooth
twin- PAUL
PAUL -landrover/lexus/leisha
Paul fr Ultimate Grill
WHO name “paul” :nerd
That’s what I’d like to know……..
IS IT:
PAUL – smooth
twin- PAUL
PAUL -landrover/lexus/leisha
Paul fr Ultimate Grill
PAUL IS WHO AGEN?? :bingung
OMG!!!she again???pregnant when??? girl go have many seats and stop tell lie.
Tracey an are friend dem cah hype cause everybody an dem cousin a f**k dem man lol especially tracey wid di people dem husband woii tracey cah hype and she dont have shit yuh fi thank god fi thiefing bitch r else u woulda clothesless a swear
no he’s not in the lime light he short and light skin. him hang out with Good hope man dem. soon send in him picture
ALL A DI PAUL DEM SHE USE TO TEK
AND IF YUH HAVE A BROTHER OR MAN NAME PAUL SEND HIM ON SHE WILL TEK HIM TOO
:ngakak Ah she seh Paul
pregnant? when? i know she always crying she want to have another baby. but God nah go make that happen her lifestyle too dirty. me say last night inna derrick u want see she and mascot posh wife. michelle did look sad and slim hush boo sadder days coming lol just wait
Lawd god mon a years now posh wife a mascot cause every man come tek are fi idiot a true she love mind dem like is r pickney dem lol tracey i have a paul for u but nuh badda open yuh mouth cause u sound like a rass man
Met me see Tracey a tell a girl fi tek down this post weh she have up pon her page….. Woiee a wah she shame…. She too hype Mon…. Listen she too hype fi no own a man fi herself… Kmt… Unu hurry up n post Paul pic ……
Thats y dem ago forever dun are cause how yuh fi hype and u aint got ur shit together. Is a married man yuh deh wid but yet still wen the young gal dem tek yuh friend dem husband u talk shit u nuh ramp fi done ken ken inna di salon how she a idiot fi still stay wid posh after all him put are true n u tired fi tell r n dats y him nuh stoo bun r cause she keep on a tek him back. Smh u call urself friend? ken ken yuh need fi watch who yuh tell yuh business cause everything u n posh guh thru ms tracey nuh ramp fi spill it
Yall love jump on these website and class up people how they need to get a life and degrade people because of a mishap in their lives like yours is perfect . Nobody life is . Come on everyone have an opinion but this is just stupid . A years now this is going on and it’s not getting this resins any bigger is more then likely going down hill . I don’t care who agrees with me , if Yall want to talk and laugh so it off how people dress n lil stuff like that , not off people personal life and a call you other people name . It’s 2015 of gay legalize who are you to class somebody cause them a f**k a man weather a do them of whatever . I hate this website with a passion . Go talk about all the good things that are coming out of dancehall … This comment may not even make it to the wall . Tracy big up u self goody . U shape wicked and u BMW A madd them .
@ Simone Goody! You hate pink wall so why come over here. How date you come Pon we wall a diss it. You stay bad and nasty like. You vex true ppl a talk the truth bout u nasty Fren. Well if she your Fren teach her better cause she wutless outta all her sister dem her father hate her the most cause him say she wutless. Tracey is no Fren all she do a sit down Pon phone and chat her Fren man problem dem when fi her own spoil. You chat ken ken u chat Michelle you chat Tiesha you all chat u Rhass sister dem do who would you be loyal too. You a gwan like you to nice and you don’t have shit. Brag and talk bout what you work and buy (no you can’t do that) all you do she chat bout the old BMW (yes it’s old boo you drove it off the lot do it’s old) anybody can buy a car fi themself whether it old or new. You nah smart you shoulda make Paul put you inna a condo then you coulda hype but my girl is a 2 bedroom basement apartment you get so go have a seat. You need to take more pride in your son dress him more up to date his clothes out dated. The truth hurt but whatever….
true true
think a did me alone know seh tracey chat are friend dem business ken ken a she mek we know seh yuh cah breed fi yuh husband an everytime unnu try is disappointment smh yuh need fi choose yuh friend dem wisely all michie she nuh ramo fi dun unnu life sad bad a swear
lawd met dem nah snd paul pic yet. who is this man
these ppl are dumb the whole a dem chat them one another. your enemy never know you business. them come pon pink wall and a cuss ppl but unna need fi stop and read between the lines what ppl are saying how them know so much of unna business.
Tracey been ah talk dem business from longtime. its not the first time she been called out for this.She is no real friend. She love show off her body on her shapebad friends! lol Tracey yuh too baaaad. Anyway Paul is a cutie! I dont think them left for good. Anyway she have a nice ass, though she getting a bit chubby, her neck is lost! I like her from the neck down, thank the Lord for makeup.
@ anonymous 6:31 tracey dont talk them business she done them neatly and them fool cause them dont ask them self how them business da a road.Oh shit i thought i was the only one who noticed it. she the only one wey make up do something for in that crew and can dress and have shape. she love attention from school days.ken ken look like crack head,sharon belly big and foot dem fine,michelle oh god no word can describe she. but a so tracey always inna mix up from high school days and love man.Paul nah leave her just like that cause she a freak him will stick around. yes hes a cutie.. lawd met run the pic nah
met please get paul pic and post lawd what a man lips sexy