GOD MUS CRY REAL TEARS

0 thoughts on “GOD MUS CRY REAL TEARS

1. Mek mi see if i can find blanket gi faddah god fi wipe im tears.. Mi so fraid children and fi the next generation.. Some disease gone pop weh pon this earth… By the look of things every man soon have a man and a woman for himself and they will all be in harmony

2. A wonda if Diana king a watch dis? maybe she cud show me weh di violence against gays in jamaica deh cuz from wah mi a si dem have di most cheerleaders kmft.

3. Met watz up? Mi na lef u still pree everyday, but the wuk have mi away. Yawdy big up u self a u family. I cannot even get madddd mi just have to laugh cause the more u madddd a di more them nuff like gremlins.

4. I truly believe gays are creative geniuses. My best friend is gay, so i wont be bashing folks for being gay. The dancer got mad talent and should be going to Alvin Ailey.

5. Big, dutty, rusty looking bwoy a drag him tuff balls all ova di grung. What a disgusting looking sight!!! Maybe it would be more tolerable to look at if him did likkle n petite

6. Ppl wicked bad the same one that watching him and cheering him on is the same one that’s gong to cuss him out with others later. If we don’t give them the attention they seek they will be a nobody.

7. SOME AH YOU BADMIND DIRTY PEOPLE JUST NEED TO FACE THE FACTS CIVIL PARTNERSHIP HAS BEEN LEGALIZED AND MANY COUNTRIES AND WILL MOST PROBABLY CONTINUE BEEN LEGALIZED IN THE REMAINING COUNTRIES.

JAMAICAINS LICK OUT BOUT BATTY MAN DIS AND BATTY MAN DAT BUT JAMAICA HAS THE MOST IN AND OUT OF JAMAICA, ONLY TING DEM RUN GO AMERICA, CANADA AND ENGLAND AND THE MAN DEM TINK THEY ARE DAMN WOMAN ACT MORE FEMININE DEN MOST REAL WOMAN. IF YOU WANT TO SEE BATTY MAN GO EMANCIPATION PARK OR HALFWAY TREE THEY ALL OVER JAMAICA I WAS SO SHOCKED TO SEE DEM JUST WALKING AROUND GETTING HAIR AND NAILS DEN LIKE ME.