DI SENDER A ASK BOUT MATRIX

Gm met!! You member that pic Wey tony did Tek with two gal Wey look like man??? Now after 3 this morning me wake up which a after 4 Ja time take up me phone and go Pon Instagram only Fi see tony a post one bag Sumn bout killa never really pay it nuh mind at the time until now when I get the full 100 of it on Facebook just now!! So wAh if killa like the gal Wey use to be man pic??? The gal look more like woman than the gal them Wey tony took a pic with and how as killa like the pic them tony get munch of killa licking the pic? 😂😂😂😂 hey tony mine a your clan them really hack killa page ENUH cause anybody Wey a Pree it good would a know that! N look how early yuh deh Pon killa case like I anit a fan of killa but come on man tony yuh move like sum big pu**y gal! A watch man b4 yuh go watch yuh baby mother them Wey nuh stop f**k Pon you lowe di man and lowe ppl and worry bout yuh own bbc business shit

IMG_1206-Optimized

0 thoughts on “DI SENDER A ASK BOUT MATRIX

1. Sender dem know what dem doing…Killa said what he said..a never him send Matrix go tek di pic …Matrix seh dem a girl and all did a style dem like a dem mek di people dem a style him…that never enough..YAWNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS mi sick a dem

2. Tony need Fi change him name from matheron to hurdles …him cah keep up .. Dem se killa a dis and dat and wen nobody nah pay dem Nuh mind dem call killa name…..tony the angry black man coming to a studio near you

3. I swear Miss Maggi wear panty innah real life….why him always innah mix up and ah trace like gyal…..why him always deh pon killa case……mi tiyad ah him….Matterhorn is a likkle bitch.

4. yuh talk it like joke yet still wen dem a look a cum up or cum back it is bounty dem pick a fight wid fi promote dem wuk in-between the feud

5. Him need fi do a Netflix & Chill wid himself and really sought out what he is about. I totally get artiste dissing each other, comes with the game imo. I really doubt Bounty like that pic seem farfetched bus he can just barely make peace with the LGBT community when he is about to loose money bcus dem protesting his show.
    Tony mouth ever den clap clap like some market woman a. Bend dung market.
    He is hating women for being women hating men for being men and supposingly hating gays. Dat selecta bwoy need fi chill

6. STILL nuh convice seh Killa get hacked, and yes if u creeping u cn catch things when they just happen, like The Shade Room and Baller Alert