Hi Met,
A couple years ago you ran a funny episode segment of ity n fancy cat show wid dis Lil christian old lady.The skit was smaddie drop dem bag a money n she did a tell di person who found it to put it Inna her bag n di rt owner nuh haffi know!! She did say she have her light bill fi pay that’s why but di whole Jamaica did laff at her dishonesty!
Ity n fancy launched a manhunt to find her to give the Lil granny a thing,it was even in the star n they did find her.The follow up is that we take bad things make joke but she was serious,it really rough on her as u can see.In her great old stage she haffi a bend her back n a chop weed Inna sun hot cuz her ppl dem nah do it.She doesn’t work or get pension so it really ruff pon her. Just spare a thought why she forgot all about her christian devoutness in that moment!!Oh how she must have thought Thank you Puppa Jesus when she see how she coulda get a ting from the “lost”money!
Hush Granny gwaan do ur best cuz u nah siddung pon sidewalk n lap ur frocktail like dem now a dayz big ooman dem!!GOD must n will provide,u will see!