SHE NAH BEG, SHE NAH BORROW, SHE WEARING WHAT SHE HAVE

Killahkam ever stay bad N suh hype , she need a good BRA , some CLOTHES and some NEW WIGS .Posh Posh side piece and a gwan like them a only Fren . Suh she go Fren the boy wife . Look at her a disgrace to dancehall !!!! Bout she unstoppable 😩😩 #NY
IMG_3854
IMG_3856
IMG_3857
IMG_3858
IMG_3859
IMG_3860
IMG_3861
IMG_3862

18 thoughts on “SHE NAH BEG, SHE NAH BORROW, SHE WEARING WHAT SHE HAVE

1. Sender move you bloodclaat a lef di gal. If she did do up her body u would a come chat same way. Go choo killakam tomorrow slap weh

2. She is a nice girl she just nuh run in a people and she beg fren she is far from hype sender u maaaaddddd lol

3. Sender u are well in love with the woman husband. That why this young lady a mad you. Leave the girl alone.

4. I know this young lady for years from she little. shes a good person and she stays in her lane and don’t trouble anyone. know u tell me weh unno bad mind her fa. Killa this is someone in your circle keep a very close eye on them everyone you eat, drink and party with is not your friend. The hate is so very realll hun keep doing you thing. She live somewhere unno probably no live nowhere and cant pay unno rent a wonda if unno get pay fi this. ole parasite unno. The more you watch and talk about her the more she is going to shine bright like a diamond. BIG UP UR DAM SELF KILLAKAM.

5. IF SHE STAY BAD ONE MORE RASS TIME! FORGET ABOUT HER SHAPE. SHE EVIDENTLY HAS HORRIBLE TASTE, SENSE OF STYLE AND THE STRUGGLE IS R-E-A-L INNA FI HAR CLOSET! SHE COMES ACROSS AS ONE OF THOSE GIRLS WHO SEH DEM AH DO ROAD, AAAAAAAAAANY MEANS NECESSARY! MIGHT I ADD, SHE NEEDS TO STOP WEARING THOSE ILL-FITTING GET UPS WHICH OFFER ZERO SUPPORT AND IS DOWNRIGHT TACKY! JUST TACKY! SHE’S NOT BAD LOOKING IN THE FACE, THO’!

6. Nice girl but she tacky bad.always a wear some things that don’t match r body type . And she really need a full support bra for real . Or she should just wearing stuff to show her long breast

7. KILLAH KAM UNSTOPPABLE NEED FI STAY INNA HER DAM BED SHE DONT LOOK GOOD SHE A MINE POSH POSH THATS ALL HIM DO IS TAKE HER MONEY F**K N HIDE HER. ME SORRY FOR HER POOR GIRL LOW SELF ESTEEM ….MY GIRL U NEED TO DO BETTER YOU KNOW N I KNOW YOU F**ING POSH POSH ON THE LOW N ALSO SUH SICK STAIN THE RED BOY WEH KEEP DANCE LAST THURSDAY ..YOU NEED TO STOP HIDE N F**K DEM CARELESS BOY N MAKE DEM A USE YOU ..U R A PRETTY GIRL BUT YOUR BODY NEED SOME HELP …JUST MY OPINION..N U NEED TO DRESS BETTER MAN U DRESS LIKE U COME OUTTA THE CRAZY HOUSE ..DO BETTER MAN CHO BLOODCLAUT

8. Sasco seh “cheap n clean no dere n lean”… wear wah mi money can buy…
    Senda wedda yuh ooman or man yuh batty gwine bun yuh…. tap watch ppl tings… fukkin badmind

9. GAL SELF ESTEEM LOW , LOVE MINE MAN AND A LOOK THE WORSE INNA DANCE . YOUNG GAL INNA HER TWENTYS AND LOOK SUH OLD . DO YOURSELF A FAVOR WID THEM MONEY YOU A USE MIND THE BWOY THEM INNA DANCEHALL and GUH GET A BREAST LIFT . WALKING EVERY NIGHT WITH THEM DAMN SLIPPERS HANGING OUT . POOR SOUL

10. @Nuh Ramp Wid Mi, DEN SMADDY CUDDA INNA DEM RIGHT MIND FI BAD MIND DIS GIRL YAH WE CARRY HERSELF LIKE MAD OOMAN INNA CLEAN CLOTHES????? TALK DI CHOOT!!!!! OOHHH! AH GET YUH NOW! AH JODI/Y YUH AH DASH WUD PON!!! OOOOOKAY!!!!! WEH YUH SEH, JODI/Y BAD MIND DI GIRL CHOO SHE ACHIEVE DI GOAL WEH SHE AH CRY FAH AND AH DIE FAH, AND ALL RISK HAR LIFE AND GUH UNDA KNIFE FAH!?!?!?!?! ROGER DAT! @JODI/Y, NEVA MIND MUM, YUH NUH DEH TOO FAR, FOR RIGHT ABOUT NOW YOUR BREAST DEM DEH AH YUH ELBOW! JUST GIVE IT A LIKKLE MORE TIME YAW, MUM!

11. MET A lala posh and her friend them send this in because them a fren enemy with the girl you may see them out but they not a hundred lala and her pregnant looking friend weh a hide and f**k off Bronx is a trouble maker