8 thoughts on “THE BEST OF PORTIA SIMPSON- MILLER”
Mi seh when Mama P spreech fall a grung errybody freeze (Davis and Phillips), and mama P ketch a cold same time…woiee mi baddeh. Hey Mama P mi nuh blame u at all, if she never set di fire she nuh responsible at all, caz if u did find here responsible u would den haffi guh dig deeper inna dem pocket fi find more money…ahem gwahn chu yahm Mama P gwahn guh continue chavel di world caz dem nuh bettah, and caz u nah mek dem drag u noh weh..u a bad “girl” u nuh fraid a nuh man, nuh gal, noweh..chavel chu Mama P chavel chu… woiee Yes Jah Jah!! wen u a chavel hope u find some a dat money deh, caz u a mek dem other Minsters find too much man, too much… :ngakak :ngakak
God knows I never even wanted to click on this, cause I say politics over now, so it is business as usual. Lol but I am so glad I changed my mind and really look, ma! I can’t tell when I laughed this much, tears a run out of mi eye dem, no sah, Portia is the best heh haaayyy! I have to admit it, leadership on that high levels is not where you belong. But you really made my day with your shenanigans. Wooooiiii
Mi seh when Mama P spreech fall a grung errybody freeze (Davis and Phillips), and mama P ketch a cold same time…woiee mi baddeh. Hey Mama P mi nuh blame u at all, if she never set di fire she nuh responsible at all, caz if u did find here responsible u would den haffi guh dig deeper inna dem pocket fi find more money…ahem gwahn chu yahm Mama P gwahn guh continue chavel di world caz dem nuh bettah, and caz u nah mek dem drag u noh weh..u a bad “girl” u nuh fraid a nuh man, nuh gal, noweh..chavel chu Mama P chavel chu… woiee Yes Jah Jah!! wen u a chavel hope u find some a dat money deh, caz u a mek dem other Minsters find too much man, too much… :ngakak :ngakak
This woman’s behaviour is deplorable. She desperately needs to be polished and at her advanced age, I fear that it is too late.
She is dumb as hell..wat a Prime Minister..Portia is the world dumbest Prime Minister
Portia was elevated and elected for all of the wrong reasons and no other Prime Minister should elevated and elected for those or similar reasons.
God knows I never even wanted to click on this, cause I say politics over now, so it is business as usual. Lol but I am so glad I changed my mind and really look, ma! I can’t tell when I laughed this much, tears a run out of mi eye dem, no sah, Portia is the best heh haaayyy! I have to admit it, leadership on that high levels is not where you belong. But you really made my day with your shenanigans. Wooooiiii
Me Mumma…..1 leaders. :ngakaks a shame fi even watch dis.
Sketelbam, honestly this is not about politics. It is all about a good laugh. We all need this moment!
I can’t believe this lady was the Prime Minister of Jamaica smh damn dunce