and yuh CARELESS fi choo, look how him consolidate the two last word dem, me wah drow yuh a dictionary, ,I wah drow yuh a spell and grammar checker, mi wah drow yuh up a Jamal.. Met and Metters Jamal still deh bout ??
Gawwed mi wan duh ah drive buy
Pon de whole ah dem ah Jamaica.
How good good Jamaica ah swing
Wid dis homesexual ting it look
Ah way starr all inna merica
Man dem nuh stop indulge inna dis nasty life style.
Gawwd no dem batty bwoy an downlow bwoy drop de country standard.
Man ah lick balls an stop kick balls :bola
Is this suppose to be a man or a woman?
MAN MAN MAN ..Good morning
I see twinny aka opal with that same quote under her pic , me just a laugh . Dwl
The sad part is, this isn’t a mistake. The D is not that close to the T on the keyboard.
and yuh CARELESS fi choo, look how him consolidate the two last word dem, me wah drow yuh a dictionary, ,I wah drow yuh a spell and grammar checker, mi wah drow yuh up a Jamal.. Met and Metters Jamal still deh bout ??
Trani Alert
Fancyface723 have the same quote. Dem need to stop Teef from Lisa Vanderpump RHOBH. Be original. Girl bye
Gawwed mi wan duh ah drive buy
Pon de whole ah dem ah Jamaica.
How good good Jamaica ah swing
Wid dis homesexual ting it look
Ah way starr all inna merica
Man dem nuh stop indulge inna dis nasty life style.
Gawwd no dem batty bwoy an downlow bwoy drop de country standard.
Man ah lick balls an stop kick balls :bola
Dis mus b 1 of dem batty man dat live in a Di gully, Di gal fava mi foot bottom when mi walk barefoot.