REWIND AND CLARIFY ..DR OMAR DAVIES

Hiya Met n Bloggers,
Dr.Omar Davies is said to be recuperating quite nicely since being rushed to Hospital recently.The blogger Phantom Phoenix asked for an update on the Don n di car so here is the update complete with a likkle sumting abt Omar di mp.
Met ask anybody who has ever met him, but Omar has always been a arrogant,egostical,frank,pompous my way or the highway‎ type of person.Ive attached supporting documents because of the nature of what I’ve been hearing. Apparently not everyone wished Omar a speedy recovery.Yesterday I got a pinch that the Don was on the warpath cuz he reportedly accuse di MP of tekking back the jaguar Afta just 4days of campaigning! The link sey di don say a long time Omar a diss the youth dem and a gwaan like him want hold dung ghetto yutes!
The discussion turn to that’s why the men dem a jungle did want burn Omar skin. Met me sey di men dem kidnap one rich lady from uptown n have her a jungle n di ransom money run n nuh share up good n big war bruck out!!Numerous ppl lost their lives u can Google it!!Omar mussi did tell them to return di kidnapped n dem did say No dem nah do it or tek no chat from him.Apparently him go pon di news and mussi say dem yutes deh irredeemable! Him have back to school,homework program n skills training but some a dem don’t want that so a jus proceeds of crime dem a deal wid cuz dem nuh want anything else outta life!! He went on that as such not all a dem can n will become productive member of society n basically sey dem is a lost cause n di police fi deal wid dem!!
Would u believe police said speed over run jungle n di gangsters dem blame omar fi hot up di place.Met is 2 bodyguards Omar have/had even in opposition cuz the amount of death threats di men dem did well want kill him!PPl hate him fi finsac too n a couple ppl did kill demselves sake of it n many families ruined so a nuff of dem victims’ family members n frenz a rejoice him drop dung oo.
Met i’m asking u kindly to use this forum to beg smaddie tell Omar di don is not pleased so as a precaution plz PM Anju give him back di 2 or even 1 fulltime bodyguard plzzzzZzzzzz!!!!
IMG_20160302_215149
IMG_20160302_215757
IMG_20160302_215816
IMG_20160302_215859
IMG_20160302_220446