Met did he do the buddy surgery? Cause if him nuh cut off the buddy he have to go with the man dem and down a Texas ruff them going to rape him night and day or him can just lock down with a bad man In there and the others will leave him alone
SO Macey get sentenced? Mi did like Macey enuh, he/she always had a good shoe gam going. I thought Macey was going to open a shoe store or do shoe designing. Caan believe she Macey mixup like dis, den all di engagement and ting dun fah?
Gwan tru goodie man galore weh u a go pick choose and refuse… Heaven behind bars
Met did he do the buddy surgery? Cause if him nuh cut off the buddy he have to go with the man dem and down a Texas ruff them going to rape him night and day or him can just lock down with a bad man In there and the others will leave him alone
You wudda know more if him do surgery more dan me eno :nerd
Him caaaa lock dung no man him to HUGLYYYYY
Macey hood must a stand up from Ina the courtroom she muss a say only 7???
Dwl dis nuh normal. Gi her way day doh mek she go through coz Kenneth a get a sentence to rassss
Drop a grung to rasssssss Met why u caan behave u self ooooo .
:angel
Mi seh Macey cuda pass fi ninja man son,why dem nuh ask fi a DNA dwrcl…all along kill ppl dead a him a did de son enuh
Excuse mi gi mi pass (inna mi ninja man) voice …..wah u seh? oh god man Unuh too wicked.
Mi keep on a think it teeth ago drop out…. an shit a wah why him nuh go spit why it a talk wid di spit inna him mouth
SO Macey get sentenced? Mi did like Macey enuh, he/she always had a good shoe gam going. I thought Macey was going to open a shoe store or do shoe designing. Caan believe she Macey mixup like dis, den all di engagement and ting dun fah?