OCTANE A SHOT?

21 thoughts on “OCTANE A SHOT?

1. A long time mi ere gal a say octane a shot dem all now him can’t get better r a re-infected him get re-infected

2. :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak @SIMPLI: You take the word outta mi mouth!!!!! Mi pusci :hoax2 Marcus Myrie release one dangerous piece a missile; one shot and Sasha Bling and Octane dead pon spot (same time) :ngakak :ngakak :ngakak Mi rasssssssssssssssssssssssssssss
    :tkp

1. mi seh from caption tuh pre-comment to actual screenshot floor mi,a dat alone come rite out a mi mouth :ngakak

4. You know all wah a gwaan mi cant stand MET :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Ketch the caption nuh man “…….PPL VAJOINER DEAD……..AND HOOD A BLAZE OO” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. Met caption beat mi like mi granny with the whip lol and d screen shot message tump mi like di bully that was in mi class weh repeat grade bout 3 time

6. A weh rasta go mix up himself inna man….rasta fi clean….put u money to use octane and get proper medical help or use a condom if u know u is a walking disease.

7. Although him sound like a maama man but a old story tht,memba when him did inna hospital bout him have asthma a tht him go in deh fah…woieee ras u nasty.

8. Octane a pussy !! Everybody fi expose him for the fake he is, he is nooooo rastafarian, fraud fraud fraud !!!

9. Met a long time mi wah seh sumn bout him. Him have him oman a yaad (wid him child) yet him and Sasha Bling a deh not only she there is this Rasta girl in New York who and him a deh to… Shi work at a Famous(F.P) food spot. Shi always at his shows on stage and at the hotels he stay she even tour with him… Btw she has a daughter too which him love bad. Octane mi lose off u big time..

10. What could of provoke Marcus to release this news???? Then again its no surprise, remember when re tv use to do the school tours he blatantly said it on tv that him get “shot” on his first time…. Guess he’s just a hardhead rass who doesn’t learn or love the careless life…. SELFISH

11. Ras mi nah lie, yuh embrace I’n’I. Clean up yuhself brethren; dem ting ya nuh right. Even if it is not true, you should never put yourself in a position where these things can be said about di I.
    “Kings of the earth ome to yuhself. Yuh cannot chase every skirt true Jah bless yuh with yuh wealth” ~ Sizzla

12. Octane shouldn’t diss him but it nuh look good pon both sides of the coin. Markus nuffy a move like maama man dem way ya. Buju must cry shame a him. A gyal inna dem mix up mix up tracing argument ya. Better him jus produce some tune fi some man make dem diss octane but him fi hold him order n stop make social media make him do maama man actions.

13. Who knajuma please I octane don’t want her she is a groupie the whole of newyork f**k her out she work at footprints she star struck ever artist she always in dem face I thinks she from one of the small island

14. Best side chick lawd oi some gal want fame any way it come. Come on baby girl cover up yuh boobs and act like a lady. Sasha Bling a octane defender. Silly gal never get wifey status but want other people man – go siddung
    Baby girl the man a travel all over and get it free, him don’t respect you because he catch up between somebody leg inna the States, Jamaica and Canada. No wonder you drag suitcase behind him whole Europe. Have respect for yourself. Now go get test