Samo ever a borrow d boy things dem fi tru d shoes weh him ave like d boy own a kud all beg him beg d boy fi buy it fi him cause him eva a beg to mi nuh know who GI yuh d story bout him a d truth but dem mite nuh know d hundred
D boy ave a white yeezy weh him borrow ago send yuh d pic me know say a d boy own d boy get it from foreign doubt DAT yeezy reach a yard yet
MEt The FirsT Pic have ntn Fi do with your story wheel and come again.
A two man that hug up suh?
Fake Yeezy’s….from Ali express dwl….
Yes they are fake!! I see so many “hoy bwoy” ina yeezy ah jamaica, and they probably dont realize theyre fake. I think Yeezy has only come out in 3 different colors. Ive seen all kinda colors in jamaica that have never come out like red and blue
Met take this down and re run right story The pic with the man and woman have nothing to do with sammo you Getting us confuse. Please delete the story or first picha
Maybe u confused fi true because the picture was removed long time and here u are
It still on the original wall post lol but when you click fi read the story it not there. Met unuh easy enuh
Still on which original wall post, u mean facebook? A nuh me nuh easy a u…u come here a give orders as if I clock in with you at 9 am
Lol no bada trace me met me just did a tell u your mistake and yes fb. Have a nice day
Yuh eva si mi a trace yet ever?? Talk di truth whey God love talk :maho
Met please God and shame di devil u neva trace nuh baddi ova yet eeeh ????Deading lol
:angel never
Ah mi do di tracing ….but some how wi get mix don’t it Met?….she innocent…Met is an angel :ngakak :ngakak :ngakak
Mi will Neva fight di day when dem accuse Met of tracing dem unda mi name to how mi gi it to dem lmao…comedy
:maho dem sidung and think dem can study di wall oo cause all now mi frazzle as to how dem seh u a me
Well Metty….dem nah no gainful form of employment so dem have di time fi study yuh wall….before dem go study one trade!
Mi frazzle as well pan da one deh too lmao
Nuh same how dem call out Wicked bout she name Marsha and wicked come ansa dem..They sit down and count fi we time and comments pan di wall like smaddy a pay dem
Go through samo from nothing to something
Bleach skin, tight clothes, flat-top or Mohawk hair style, dat ah di uniform for all batty bwoy… Dem bwoy dey all probably wear eachother draws to. phucking nemo dem.
What is sammo claim to fame?
Nahhh… 2 different yeezy!! Anyways y’all mark the date TALLBOTTLES anniversary April 30th #getthere.
Leave the bloodclaaate bwoy alone samo a me fren inna real life nah fi beg or borrow shit from no one
Tall bottles anniversary April 30 book unu self
Smh
Kmt saw pic of my sch friend cllick on it a different story. Like huh