SAMO DEM SEH YUH BORROW SHOES FI TRUE

Samo ever a borrow d boy things dem fi tru d shoes weh him ave like d boy own a kud all beg him beg d boy fi buy it fi him cause him eva a beg to mi nuh know who GI yuh d story bout him a d truth but dem mite nuh know d hundred
D boy ave a white yeezy weh him borrow ago send yuh d pic me know say a d boy own d boy get it from foreign doubt DAT yeezy reach a yard yet

samo1
samo2

23 thoughts on “SAMO DEM SEH YUH BORROW SHOES FI TRUE

1. Yes they are fake!! I see so many “hoy bwoy” ina yeezy ah jamaica, and they probably dont realize theyre fake. I think Yeezy has only come out in 3 different colors. Ive seen all kinda colors in jamaica that have never come out like red and blue

1. Met take this down and re run right story The pic with the man and woman have nothing to do with sammo you Getting us confuse. Please delete the story or first picha

2. It still on the original wall post lol but when you click fi read the story it not there. Met unuh easy enuh

1. Still on which original wall post, u mean facebook? A nuh me nuh easy a u…u come here a give orders as if I clock in with you at 9 am

1. Ah mi do di tracing ….but some how wi get mix don’t it Met?….she innocent…Met is an angel :ngakak :ngakak :ngakak
        Mi will Neva fight di day when dem accuse Met of tracing dem unda mi name to how mi gi it to dem lmao…comedy

1. Well Metty….dem nah no gainful form of employment so dem have di time fi study yuh wall….before dem go study one trade!
            Mi frazzle as well pan da one deh too lmao

2. Nuh same how dem call out Wicked bout she name Marsha and wicked come ansa dem..They sit down and count fi we time and comments pan di wall like smaddy a pay dem

3. Bleach skin, tight clothes, flat-top or Mohawk hair style, dat ah di uniform for all batty bwoy… Dem bwoy dey all probably wear eachother draws to. phucking nemo dem.

4. Nahhh… 2 different yeezy!! Anyways y’all mark the date TALLBOTTLES anniversary April 30th #getthere.

5. Leave the bloodclaaate bwoy alone samo a me fren inna real life nah fi beg or borrow shit from no one
    Tall bottles anniversary April 30 book unu self