BIG UP YU SELF NICKY!! A YOU BUSS IkEL N MEK HIM KNOW HIM CAA TUN FADA FI HIM ALL GET HYPE N BREED WOMAN N NU WAH OWN DI PICKNEY WID HIM WICKED SELF GOD AGO BEAT YU WEN DA BBY BORN N CRY EYE WATA PON YU!! NICKY A GOOD GAL TO IKEL BUT DI F**KA UNGREATFULL TO HAR!!!
Di 3 baby mother dem nice!! the only ting I have problem with the likkle boy don’t even have ikel finger tip AND I can’t wait to see baby (tell truth) #mumababy
Yeah, we want to know who the hell is Ikel! Den a which one Ikel prefer? 😀 😀 😀 😀 😀 Come een wid the real suss 😀 😀 😀
Trust me he is no prize….so I don’t know why the war
Mi nuh si nutten wrong wid di lady more than har knee cup dem need some more lotion.
Lol but the other girl they posted the other day looks better than this one right here…don’t get me wrong they both not ugly
BIG UP YU SELF NICKY!! A YOU BUSS IkEL N MEK HIM KNOW HIM CAA TUN FADA FI HIM ALL GET HYPE N BREED WOMAN N NU WAH OWN DI PICKNEY WID HIM WICKED SELF GOD AGO BEAT YU WEN DA BBY BORN N CRY EYE WATA PON YU!! NICKY A GOOD GAL TO IKEL BUT DI F**KA UNGREATFULL TO HAR!!!
Who the f**k care who wah look better dan who afta me nuh f**k gal uno come have me and me pickney dem a dem me response bout poor uno ah bwoy
Di 3 baby mother dem nice!! the only ting I have problem with the likkle boy don’t even have ikel finger tip AND I can’t wait to see baby (tell truth) #mumababy