Sean fresh when are you gonna come out the closet and leave the hair dresser gyal them a town….u know bout every gyal man whey a batty man and the question what u is??? U see how Yuh calf them big them deh a more than calf those are cow it self….what happen to Yuh visa whey u fly go america an the send Yuh back true them ketch u with man and Yuh mother seized the passport….is it still valid sean fresh….u need some clothes and shoes u walk an dress a town an dress in a the same yard clothes a dance n come a nuff up with the real man them bout u a dance an gwaan Like u smell good ….(Edited)
Is it just me or does he look like a butch lesbian lmao. He knows he is not tricking anybody. He looks like a straight…fish lol :cool
What’s the yellow tight cardigan for???
My question also, he does look to be in need of clothes, for starters a new blazer jacket!
Cardigan young eehhh? Either it shrink, him gain weight or him borrow it.
He also have the Chanel pin on the yellow cardigan something women wear so what he doing with it, you can see him a fish all over… These men need to leave women alone and stop try to fool dem self and do what is natural to you men…
Lol all d chanel brooch mnl mi nuh think him a hide d fact seh him a dibble ina batty business :ngakak :ngakak :ngakak
Him a batty man long time a bay walk him walk and mix up the hair gal dem dung a town and him Muma say she nah give him back the passport till both the us and British visa expire cause him never pay fi get bloclattt one dah pussy deh fi get shot wid shit