HEAR MI NUH MAN

Met I heard that this nigga has a lot of British that mines him and he has his gf in Jamaica that he takes shopping and dinner and he don’t want the British them because he has his girls dem in Jamaica

LOL

11 thoughts on “HEAR MI NUH MAN

1. Sender plz MIND your own Bizness! Ain’t no such word as MINES!you can’t keep to get ur story straight cuz u said he has his girlfren then in the same sentence u said he had GirlfreindS!Having said all that uve heard u are yet to state what is ur interest or purpose in u sending the yute on the wall.Wha yuh fah? Jamal name change to JFLL so it is never too late.

GO enroll and Go sit ur ass dung till u can pass the Grade 4 assessment level oo!

2. is a trend to rass agen guh seek work yuh hear,yuh see how yuh dress like usher inna church guh find a door nd wait fi place ppl a dem seat den walk the isles dem wid basket to collect the 10% tithes followed up by the double offerings. If dat too much guh sell herbal life den.

3. It look as if him have nuff fi true cause in that pic he looks like stress a kill him. I would love to see his next pic when him find out seh him pic hang up pon pink wall.

4. No unnuh know say unuh nuh get weh a gwan yah suh di senda ah one adi British weh a MINES Him but she hear di rumors suh she a fishing fi information cause member dem seh if it nuh guh suh it nearly guh suh!!! Goodie Brace yaself u might hear something u nuh bargain fah

5. Yep it sounds like the “girlfriend” or someone he has or is entertaining…..trying to stir up trouble! Sender yuh vex yuh cyan reach ah farin? Nuh mek him trick yuh, he probably in a relationship with the British girl and is happy now why would you want to mash that up?