so alain is almost 40 tidey a d birthday an she still a use har tiyad out ole p**y a try mash up people maried life. how much year shane a f**k har now an still cyan do nottin fi har dead out career. ting she was goin to be the nex star? shane have any hit? dat helo was a disasta an erry year im force har pon tarus tour dem fi b im personal road mattras and tarus nuh happy. alain need fi go look back a bank werk quik. now d fat intense one talia she haf fi hold har corner dem time an satisfy wit phone call when im a lie dung wit alain a suck im d*ck lmao and chupid she a tell all har fren dem sey shane a d one like she nuh know sey shane f**k errybody and nah lef im wife a bludclaat. shane wife mus deaf and blind
Shane is a man-whore, a habitual adulterer & I wish these women would see him for what he is & avoid him like the plague. Shane’s not going to do a thing for any woman’s career, all now Timika Marsha the singer from Guyana cyah buss & she spent a while singing on his mic in more ways than one. kmt. Women unuh fi run him like dawg.
Truth is I won’t defend her on her vaginal habits or how red she running it.I refuse to buy into any notion that Alaine nuh buss yet…that’s borderlining on being a wicked lie n Disingenous.
This summer alone she had a massive hit song called “heart of a Champion” that was utilized in the Olympics!Sacrifice,ordinary love,her hit with Taurus,another hit with Beenie…could go on n on.Cmon why the Bias?Why not run in pon Tifa n all the shyt she did (esp to Mumma Saw/john john)and all now her twist up foot n music life caaant straighten out!!
Yardie you ah di best! LMFAO :ngakak :ngakak :ngakak :thumbup :peluk
Wrappie I missed u like a lot… up to day b4 mi mind run pon u.Gwaan do ur thing Sista,we deh ya a hold the faith n forth fi yuh.Big up Anon cuz that song very inspirational n nuff nuff ppl love it go youtube it n see fi urself!
tru yardie she do have hits, an heart of a champion did hot wen I was in JA fi di olympics
@Yardie you’re right. And a lot of persons forget that Alaine writes and a lot of songs she’s written is out there!
She can do what she want, she is more than a big woman. I’m only disappointed inna di likkle crow bait she a gi it to, cause dem man deh a every woman man! And will diss woman at the drop of a hat!
shane is bisexual thats why mi caan trust jamaican men….
i don’t even trust my man thats why mi ever use condom and if him every say him want try the rear it done…mi all a put him pon pinkwall so other women fi beware….
:tkp
A weak!
Oh dear………
yea, Alaine has beautiful music. That song that she did in memory of the Tivoli Incursion was really well written and touching. The first song I heard from her was Ordinary Love and I’ve been a fan ever since. Songs like Sacrifice, Rise in Love, Heart of a Champion, You are Me, dem shot. Was very disappointed when she got involved with Chino cause I thought that she could have done better. Better she did stick with Don Corleone.
sender u bias I bet you probably look older than Alaine who u say a soon 40
She and Don Corleone were great together, werent they married at one point?
Wait Tifa used to sex Minister Marion’s ex? Am I late? Is Tifa make them mashup?
For those who don’t know music alaine never buss she’s a popular artiste there’s a difference between buss and been popular