Dem say a over 100 album he did mek. So where de royalties money deh? A rob them rob him. Such a shame tru him blind and can’t read de contract dem and no good woman side a him. it sad to see him like dis soooo much wicked tune him mek
Mi tell Met from di odda day but shi nuh tek mi on, him dis start out a beg $10,000 then him drop it to $5,000, see di link ya, Shibby a get bruck, all Prado missing https://www.gofundme.com/HappyCorner
And mi did a try tell u seh dere is nothing to run, because whatever the reason fi di gofundme a between him and gofundme and di people dem whey a go give. Please nuh think im being rude oo..
My heart sadden not even a decent dentures in his mouth .
This dude could have gone to broadcasting school and go do radio, but I heard him mek oman tek him turn idiot all the time. What’s with dat base head pon de opposite? :ngakak
Fire stick, that man voice was gold! But looks and hygiene/style was never golden.
I hope every sound man give him a work and buy some dubplate the man is a big part of jamaican music history him shouldnt be living in such a bad state.
The whole time a the young miss beside him mi yeye deh pon like really,not a foot yuh want a must money fi help up keep who deh beside yuh
It sad when the legends come down to this
I dont know why when they were making all them money they didnt turn it,invest,buy stock,started some kinda business,mi nuh get it
This one here and poverty a friend till de end :hammer
P.s. who still alive from Lincoln Rd? Fathead shout out all if you gone :beer: hoggart we done know gone 😀 😀 😀
Have you seen his lastest pic Admin?!?!?
Dem say a over 100 album he did mek. So where de royalties money deh? A rob them rob him. Such a shame tru him blind and can’t read de contract dem and no good woman side a him. it sad to see him like dis soooo much wicked tune him mek
Shebada have gofundme noh sah a fi help old ppl hope him help frankie cause mi noh kn a wah soh d whole a dem a dou gofundme
Mi tell Met from di odda day but shi nuh tek mi on, him dis start out a beg $10,000 then him drop it to $5,000, see di link ya, Shibby a get bruck, all Prado missing
https://www.gofundme.com/HappyCorner
Whey mi fi tek him on seh?? A nuh me name gofundme
No Met, mi mean tek mi on as in run di story, how Shebada fi a beg bout fi wifi, magnum etc, damn con.
And mi did a try tell u seh dere is nothing to run, because whatever the reason fi di gofundme a between him and gofundme and di people dem whey a go give. Please nuh think im being rude oo..
My heart sadden not even a decent dentures in his mouth .
Shibby go fund me a fi help people unuh chat and love slander people too f***g much man
Voice still sounds good…
So the seven kids can’t put together and get their dad some dentures and a leg? But then again him probably didn’t even take care of all
Nah…I doubt him pickney dem were denied. Believe that’s why him and money never made friends :hammer
Anony, Its not seven pickney the man say him get, a sevenTEEN him say.
Same way so…but FP nuh blind???
In his eyes; not his pants!
How him si where him going and know a fi him di whole a dem? :travel
It’s very sad. I feel bad after watching this.
Bwoy it’s rough when you get old & fall off. Disturbing…I had to look him up on you tube to see how he looked in his younger days!
This dude could have gone to broadcasting school and go do radio, but I heard him mek oman tek him turn idiot all the time. What’s with dat base head pon de opposite? :ngakak
Fire stick, that man voice was gold! But looks and hygiene/style was never golden.
Seventeen kids wid nuff ooman, and not even 1 a dem can’t help him? Talk about de blind a lead de blind to rawtid!
I hope every sound man give him a work and buy some dubplate the man is a big part of jamaican music history him shouldnt be living in such a bad state.