FRANKIE PAUL SEH NO $100 TUNE AND HIM NEED HIM LEG

25 thoughts on “FRANKIE PAUL SEH NO $100 TUNE AND HIM NEED HIM LEG

1. The whole time a the young miss beside him mi yeye deh pon like really,not a foot yuh want a must money fi help up keep who deh beside yuh

2. I dont know why when they were making all them money they didnt turn it,invest,buy stock,started some kinda business,mi nuh get it

1. This one here and poverty a friend till de end :hammer

P.s. who still alive from Lincoln Rd? Fathead shout out all if you gone :beer: hoggart we done know gone 😀 😀 😀

3. Dem say a over 100 album he did mek. So where de royalties money deh? A rob them rob him. Such a shame tru him blind and can’t read de contract dem and no good woman side a him. it sad to see him like dis soooo much wicked tune him mek

4. Shebada have gofundme noh sah a fi help old ppl hope him help frankie cause mi noh kn a wah soh d whole a dem a dou gofundme

1. And mi did a try tell u seh dere is nothing to run, because whatever the reason fi di gofundme a between him and gofundme and di people dem whey a go give. Please nuh think im being rude oo..

5. So the seven kids can’t put together and get their dad some dentures and a leg? But then again him probably didn’t even take care of all

6. Bwoy it’s rough when you get old & fall off. Disturbing…I had to look him up on you tube to see how he looked in his younger days!

7. This dude could have gone to broadcasting school and go do radio, but I heard him mek oman tek him turn idiot all the time. What’s with dat base head pon de opposite? :ngakak

Fire stick, that man voice was gold! But looks and hygiene/style was never golden.

8. I hope every sound man give him a work and buy some dubplate the man is a big part of jamaican music history him shouldnt be living in such a bad state.

Leave a Reply to simplicity Cancel reply