Blem in Jamaica, Portmore October 10, 2016 by Met It look lyk seh shizzle have ooman now but how nobody cyaan see har. And dat a jus sum a di caption dem whosoeva ave di story jus drop it yah suh.
Yeah him have one big sour gyal a England a breed fi him a she him a talk look like seh she stop send the government money gi him Reply
him always look like him smell. why some women nuh waan father fi dem kids man? cuz you know he won’t be no father what so ever. Reply
He looks like a crackhead to me… Not showering in a timely manner is also a strong indication of drug/alcohol abuse. Reply
Yeah him have one big sour gyal a England a breed fi him a she him a talk look like seh she stop send the government money gi him
A wonder a if a da big sour red gal Weh bore up bore up and full a cheap stay bad tattoo
him always look like him smell. why some women nuh waan father fi dem kids man? cuz you know he won’t be no father what so ever.
Some ooman tumuk strang bad!
WHO CARES?!! Always look dutty
Strong stomach she have
How shizzle fi still be topic and him nah bade?
Him stand up next to me in a dance n the man smell like a mad man me a tell u
Me woulda tek another toe suck off! Yuh crawny but u can suck toe good
He looks like a crackhead to me… Not showering in a timely manner is also a strong indication of drug/alcohol abuse.