PULLLLLLLLLLLLLLLLLUP SUH JOHN JOHN A TEK KIZZY MONEY MINE SHER?

22 thoughts on “PULLLLLLLLLLLLLLLLLUP SUH JOHN JOHN A TEK KIZZY MONEY MINE SHER?

1. The comment sound like nikeisha is kizzy mate. The person say sher set up nickeisha pon john john. Well thats what i got fr it

2. Why should she get a break..friggg!!! that’s what happening when you light $1. bill fi LOOK fi one cent.. Damn eediat. And ku jon jon tu nuh. Face favah Disney slow puppy name slouchy. Him facial tatoo confuse me 2..whet set you repping east coast our west cost sun???

3. Imgine the girl tuck in har belly nd yuh still a find younger gal fi give har problem weh yuh waan she duh next JayX stretch har clit and start use it phuck yuh but den agen Kizzy she rather spend eternity mind yuh nd har mates…Marvin yuh vex anuh you him pick, a see

4. Kizzy see de ppl dem seh yuh all a sew clothes fi yuh mate a suh yuh love dis yah halfa a bwoy not even man..a doah know why him nuh guh collect disability cuz him luk it,guh see yuh a wait fi him divorce Candice and married yuh fi yuh really start brag even ore

5. Met Sher deh a Florida with her sister and every other day pon snapchat Sher put up the luxury gifts him buy her.Mi seh if Sher woulda teach Renee and Nickeisha some of her ways :ngakak

6. A long time they together him but her all the birthday gifts it cause one big cussing, they have Kizzy pics from brt in group chat way down Jamaica they saying America don’t fit her she need to come home . Gal Dem don’t want no bruck dancer and is Jodi do the hooking up funny ting how Jodi pass him on and she same one use to sleep with him.

7. The way how the boy have sher head a way she was planning on running off but her family talk to her so we will see.

8. Him COULDA be like di millionaire scamma wah day… Dat deh boy look sick :berbusa: dem tumach trang eeh man… Like really??? Mi we sell di pussy but no man! Dem need Betta buyers doe

9. Uno late uno never si d big so call ring shi post sah shi said YES like shi a try frighten someone sah shi engage yes SHER MI A TALK

10. I think its nickeasha because yesterday “Marvineasha” posted video a quoted from alkaline song bout “f#$k bestfriend etc etc” n how u gyal have best friend we a hook them woman pan money man ….. Mamaaa ago look if I see it again, was on fb

11. Dutty sher she just deh pon insta a talk bout we up here say a only pure experience stuff and red bottom we want but she want deh same shit dem too well leave us an go back a yard cause i know a money you cum here for r a sell pussy you act like you a goodas and your not bout we shoulda send we money go a yard bitch rejoice say trump win so what we have we kids and family to take care of here and we still send down money leave de American money an drop pon the first flight look how long you deh here kmt