SPIT INA PIT AND TING

Mets dis man need sumbody fi teach him sum cocky principles. Him nuh stop mad Suku everyday shi cum pon fb a throw har word like a fi wi fault seh natty dont stop lef har a nite time fi go a party or gal yaad. Big big BBC Friday natty deh a Kenny party wid him fresh setta (a three a dem and dem a so call cuz) ooman Dem Mi hear him a f**k Di one inna red hair and she only 20 or 21 lord natty yuh love dem young p**y bad cho man . Natty yuh Ave a lil big ooman pon Di side now weh nuh disgrace yuh a rd or f**k pon u like viva la so yuh can build . Before suku expose yuh fi eat har p**y n spit inna har p**y mi hear shi Ave footage

man

8 thoughts on “SPIT INA PIT AND TING

1. Sender every pussy natty get you know bout it to run to pinkwall, is it the women you like or a natty? Since you know him type so well you anno him type? Omg if him affi spit in har hole dat mean for a young gal she dry. you did suck har before natty got hold of her or what? How you one know so much a the man business smh

2. yowww to inexperience set a long time man a pit eena pussy an lick it, that’s for personal intimate other half, not for carless gal a road to video and show and tel, u lay dung open up sesame man a eat and pit een deh depends on u mature level. dem love when female pit pon dem buddy an suck it so why scandal if scandal is the intent come onnn senda ya cocky watchman

3. POOR MI UNO COME MIX UP WID MI FREN NATTY MI & HIM NAH F**K JUST TRY COME HAFFI MI THANKS & GOD BLESS. ALL UNO CAN RASS DO & SID DOWN BEHIND RASS COMPUTER & RUN OFF UNNOO STINKING MOUTH.