HIM NUH RATE YUH NOW

Met met Run put up dah one yah Dem seh wifey walk out and matey stand up But look yah wifey tan a yaad and matey dem tek ova Altino Stinga a gwan wid a bagga tings,Him First Lady Steph ow u feel eeeee luv hype ova him But look Yuh nuh see seh Di man nuh rate yuh??ediot gyal guh sidung it just did take a time fi reveal Altino Stinga bout Yuh name firstlady wooiiiiii Look ow him hug up the browning tight Me Neva see him hug yuh up suh But dem seh anything inna the dark must come to light because anuh jus now him & that browning a par a nuff party Me see him & har f**g ediot gyal Abaaayyyy weh Yuh aguh do yah now

wf

wf1

Met met Run put up dah one yah
Dem seh wifey walk out and matey stand up
But look yah wifey tan a yaad and matey dem tek ova
Altino Stinga a gwan wid a bagga tings,Him First Lady Steph ow u feel eeeee luv hype ova him
But look Yuh nuh see seh Di man nuh rate yuh??ediot gyal guh sidung it just did take a time fi reveal Altino Stinga bout Yuh name firstlady wooiiiiii
Look ow him hug up the browning tight
Me Neva see him hug yuh up suh
But dem seh anything inna the dark must come to light because anuh jus now him & that browning a par a nuff party Me see him & har f**g ediot gyal
Abaaayyyy weh Yuh aguh do yah now😂😂😂

3 thoughts on “HIM NUH RATE YUH NOW

1. Steph ugly no blood clot I don’t know why these females luv hype and embarrass dem self ova niggaz that don’t respect dem.. learn to love urself

2. I do not like any man that i had to get through another woman’s pain. I just can not respect him and look at him the same. That is my personal opinion. But once a woman is possessed with a sex demon. Destruction is all that can make her feel good about herself.