The Sender is correct and that young man better take heed. If you have your papers go and look a career,job..Coming here and getting into dancehall mixup won’t get you anywhere and you can get your papers taken away! I know plenty jackass that get papers and still want to do the illegal activities..You should try to do better if you have the tools to do so.
Jimbo worthless fr Jamaica him always fr then a beer fool bet him u have so people a depend yet u come here with d same dirty life u use to live a yaad don’t like work and always in mix up
Angie u send y jumbo and u have 2 daughter a Jamaica be4 she breed u send if boy y no like work tru want man u afi a work 3 job fi keep him and make stay home with u daughter and party a night him talk all a u house business down to d pot with no handle u a put up pass port all mad man have that
All u inchie to u real a tru friend a jimbo is d same thing fr u come u never work yet all d a wait pon tax time go down go keep dance u breed d girl and she a look fi pon u pon child support worthlist
Jimbo yuh need fi cut it, the hype yuh a run down fi wah? Nuh wah day u and di wife mek video wen she pick u up a di airport and yuh deh pon u reach farrin now and haters fi gweh, yuh come up inna di spring and boy mash u dung inna fall? Stop it. Ladies yuh guh ja an if the most work the boy do a day time is fi rub cream bleach out himsskin leave him a yard, cuz him nah come yah come work. Trust mi I know.
Jimbo a worthless cutlass from morning always a look woman a foreign fi mine him until finally him hit the jackpot love send wood pic go give woman,him did a have a woman from up here a trini girl wey left go down fi help him when she reach and see how him alive never to return.. All a the fresh team worthless the woman dem bruk dem bad…Nasty shem u breed the girl and nah mine u son and every night u in a party with a bottle in a u hand i dont know how woman lay down wid unuh.
Waste man ah yard, will tun waste man abroad… The thing I’ve always observed with waste man is that they’re mindless and always gravitate towards being a “bigga mans” mascot… All those dancehall clowns are one police prob away from getting dipped or incarcerated for a very longtime. The caption is 1,000,000% correct, the dancehall scene is filled with fakes (in clothes, appearance and social etiquette) criminals and are just overall dregs of whichever society they live. Their poverty stricken backgrounds have beaten shallowness into their heads with a crowbar and no one can knock sense or substance back into them.
WHAT A HISTORY NAME CALL PON BATTY, U BREED GAL, THEN YOU BRING HIM UP AND MEK VIDEO TELLIN HATERS FI GWEH, WHAT A RASS IS SELF ESTEEM AT PLAY HERE NOT EVEN 10 MONTHS?? DINGBAT TO RASS WHO THE LAFF DEH PON U BETTER INSURE HIM
Norva Angie is on to you and all the others she sees all of uno text dem to her husband. Jimbo a talk the things who and who him f..k and who a beg him f..k.
Then woman really a beg jimbo f**k when him name always a call pon battty? Angie have to work and mine him until death do dem part fi show time. Angie lonely and desperate always a buy man
Your wife don’t believe it but him F**K BUTTY IF REAL,ask the 110 ppl them a Dunkirk,him do it a long time ago, but once a butty man will always be a BUTTY MAN.
Tell your wife if send for the two kids them she left a Jamaica if battle on them own, always putting up pic with her step kids what about putting a pic of your kids back a yaad,send if man and don’t send for your kids, shame on your big woman
leave the bloodclaat boy alone and mek him prosper
Badmind,Jealousy & Envious ago kill unuh
Patty if u wanna party Jimbo bcuz a your life and you only live once
Dutty ppl only thing unuh live for is to watch out ppl life..mind unuh bloodclate business n stop watch ppl how them wah live… sender u cah mash up d boy life..come like u get f**k n duck if your are a woman..or if you are a man you badmine nuh blooclate waist punk ass niggas
Can’t wait di Trump to tek office. So he can’t first and foremost get all of unnuh dutty RASS out di country. And second close di dam visas office and block all of di dutty elements out.
Mi love the caption badddd.
Love it too. It speaks volumes.
Good morning Met.
I died and resurrected… This thread title tho’! LOL
sender inna real life ,and not one a dem help defend him , shem ,rico, jay, and one weh tief Erica ,him a batty guy fi true but fi clothes
The Sender is correct and that young man better take heed. If you have your papers go and look a career,job..Coming here and getting into dancehall mixup won’t get you anywhere and you can get your papers taken away! I know plenty jackass that get papers and still want to do the illegal activities..You should try to do better if you have the tools to do so.
Truth u noh hear nothing good bout the ICON DEM
Ok so this is the real reason bagwhite get shot now it makes every bit of sense smh
Dem man deh na stop till smaddy kill dem we will hear about it
@Sneder me like da talk yah! And a real ting you a talk bout di lifestyle, dem might hav di hype but it nah carry dem go nowhere
Dancehall minions a pure trash & bruck dem.
Jimbo worthless fr Jamaica him always fr then a beer fool bet him u have so people a depend yet u come here with d same dirty life u use to live a yaad don’t like work and always in mix up
Angie u send y jumbo and u have 2 daughter a Jamaica be4 she breed u send if boy y no like work tru want man u afi a work 3 job fi keep him and make stay home with u daughter and party a night him talk all a u house business down to d pot with no handle u a put up pass port all mad man have that
All u inchie to u real a tru friend a jimbo is d same thing fr u come u never work yet all d a wait pon tax time go down go keep dance u breed d girl and she a look fi pon u pon child support worthlist
Jumbo make a fool bet u u every say fr kirk u never hear say no kirk man get beaten d man u a big up stand up and make man bet u let down d name
Jimbo yuh need fi cut it, the hype yuh a run down fi wah? Nuh wah day u and di wife mek video wen she pick u up a di airport and yuh deh pon u reach farrin now and haters fi gweh, yuh come up inna di spring and boy mash u dung inna fall? Stop it. Ladies yuh guh ja an if the most work the boy do a day time is fi rub cream bleach out himsskin leave him a yard, cuz him nah come yah come work. Trust mi I know.
Jimbo a worthless cutlass from morning always a look woman a foreign fi mine him until finally him hit the jackpot love send wood pic go give woman,him did a have a woman from up here a trini girl wey left go down fi help him when she reach and see how him alive never to return.. All a the fresh team worthless the woman dem bruk dem bad…Nasty shem u breed the girl and nah mine u son and every night u in a party with a bottle in a u hand i dont know how woman lay down wid unuh.
Waste man ah yard, will tun waste man abroad… The thing I’ve always observed with waste man is that they’re mindless and always gravitate towards being a “bigga mans” mascot… All those dancehall clowns are one police prob away from getting dipped or incarcerated for a very longtime. The caption is 1,000,000% correct, the dancehall scene is filled with fakes (in clothes, appearance and social etiquette) criminals and are just overall dregs of whichever society they live. Their poverty stricken backgrounds have beaten shallowness into their heads with a crowbar and no one can knock sense or substance back into them.
WHAT A HISTORY NAME CALL PON BATTY, U BREED GAL, THEN YOU BRING HIM UP AND MEK VIDEO TELLIN HATERS FI GWEH, WHAT A RASS IS SELF ESTEEM AT PLAY HERE NOT EVEN 10 MONTHS?? DINGBAT TO RASS WHO THE LAFF DEH PON U BETTER INSURE HIM
Hey mi jus a talk to ki friend bout insure dem fool man yah enuh, ,wise minds really do think alike
Norva Angie is on to you and all the others she sees all of uno text dem to her husband. Jimbo a talk the things who and who him f..k and who a beg him f..k.
Then woman really a beg jimbo f**k when him name always a call pon battty? Angie have to work and mine him until death do dem part fi show time. Angie lonely and desperate always a buy man
All the one inchie fresh fi him wife a real man mascot
So him and pimpim nuh fren again??? Cuz i recall when t was always the two a dem now it’s him and the Rico a wappen
No dance not keeping for u jimbo,go get a f**g job u just come a new York and want to keep dance already.
Your wife don’t mean u no good,if she want to see good for u she will help u get a job.
Your wife don’t believe it but him F**K BUTTY IF REAL,ask the 110 ppl them a Dunkirk,him do it a long time ago, but once a butty man will always be a BUTTY MAN.
Jimbo buy a one way ticket and go back home lol
Tell your wife if send for the two kids them she left a Jamaica if battle on them own, always putting up pic with her step kids what about putting a pic of your kids back a yaad,send if man and don’t send for your kids, shame on your big woman
leave the bloodclaat boy alone and mek him prosper
Badmind,Jealousy & Envious ago kill unuh
Patty if u wanna party Jimbo bcuz a your life and you only live once
Dutty ppl only thing unuh live for is to watch out ppl life..mind unuh bloodclate business n stop watch ppl how them wah live… sender u cah mash up d boy life..come like u get f**k n duck if your are a woman..or if you are a man you badmine nuh blooclate waist punk ass niggas
Can’t wait di Trump to tek office. So he can’t first and foremost get all of unnuh dutty RASS out di country. And second close di dam visas office and block all of di dutty elements out.
Bad mi goh bade an shut u mout grudge and badmind??? Fi wah ???