MET, I HAVE A LOVE FOR BLEACH

20 thoughts on “MET, I HAVE A LOVE FOR BLEACH

1. Him bleach out him cocky too him cocky stay bad and him think him look good nuh gyal still nuh want him only some shit head gyal him need fi tek care a him daughter

2. Girl you really have fi eye pon diss yah gyal yah girl yuh nuh see a one big pussy bitch diss dwayne is a prefect battie man just look how him trace like a gyal or maybe yuh want yuh pussy shit up

3. at the end of the day candy kandy slandy mandy Dwayne say Shelly all day everyday so keep on posting shit about the girl on your page Dwayne say you afi pay him fi sleep a you yard and when you give him money it go in a Shelly pocket so keep on making a fool of your self over fb

4. Candy don’t care if Dwayne f***g other girls people need to look what she posts a week ago the happy with him

5. Shelly living Jamaica with her man and I don’t think that girl is a problem to candy because 1 weeks ago I see something that candy post saying everyone needs to enjoy the dick on stop call up her name

6. Why people on Facebook talking about the girl taking care of Dwayne with what because she have no job to mind Dwayne y’all bitches need to stop making Dwayne feel like somebody kmft

7. Candy I know you know What the f**k Dwayne using on is skin we like to know because sometime he brown and the next minute he go back to it regular complexion kmft candy TALK up bleaching cream information that’s all I need candy

8. That’s not what unnuh in to.fi long time unnuh a bleach. Ms xtra smooth a promote di bleach cream.dem. Di gorilla she a f$$k wonda if him on a regiment too