NOOOOOOOOOOOO SIR…SHE SEH NOT DI ONLY BITCH TO TEK HAR FREN MAN…………..PPL……………………….D-E-A-D

Good day,
I get that this is a gossip/entertainment site so I won’t view / take anything written about me personally. I was addressed using your forum, so I will respond via same, and let you relay the message. With thanks.

Good try Ms. ‘Lawyer’ Candy. As to how you send in this garbage when we all know what is REALLY REAL about you is brave. U tek on Goliath strength but I’ll remind you of David.

You ever call me and tell me happy birthday yet?
You ever ask me how are things yet?
You ever buy a plate of food gimme yet?

You want come talk bout tek friend man.

Stop own up Doc, OWN UP UR EX MAN, MR. BROWN, weh u work in a him gambling house and hide and tek Doc. DOC WAS U EX-MAN FRIEND.U hide and tek ur man friend.

Ain’t Karma a bitch?! B*tch. Mr.Brown love me like cook food yah now.LOL!

Correct yourself, my friends don’t chat me, YOU chat me. That’s why I don’t and never f**ked with you like that. When you come with your hypocrite hail, I smile and hail you right back.

I’m glad you highlight my jewelry & my makeup, that’s what I take pride in, NOT clothes. Sorry I never buy up u shoes and clothes them weh u did a try sell, u UNGRATEFUL SODOMITE B*TCH. The BEST your store ever look was when Carrien was running it. And as soon as she left it give u, it MASH UP inna no time.
U HEART nuh clean, NUTTEN CANT PROSPER ROUND U.

-U FIRST BABY FATHER DEAD pon u
-Doc almost go Bankrupt
-ARDENNE put YOUR DAUGHTER IN BLACK AND WHITE UNIFORM when the boy dem did a FEEL HER UP in a di class
-Ur business mash up
AND THE LIST OF UR MISFORTUNES GO ON

Because there is no LIGHT in you.

Since you say I was ur fren, weh u a vex bout Doc fah?! – U HELP your very good friend tek u ex-man, and then when you see him start deal with her good and better than how him did treat you, u hide and try mash it up. Hungry gyal.

Bout ‘wife can’t mash up u and doc’ when u Haffi dash weh Doc pickney cuz him tell u seh him nuh want nuh outside pickney from u. All when you finally keep di one fi him u have, him still never look pon u , cuz the same ‘over 30 group weh repeat clothes’ a Kim daughter wear and left u haffi put pon u and doc pickney.
But u see Candy, we have to repeat clothes and we can’t buy clothes cuz WE PICKNEY NAH inna NOBODY WEAR AND LEF. EVERRRRRRR!

Doc ever deh wid u one month good yet?! More than him f**k u because u already a collect him money fi him daughter.
U still up and down a try look food plus all and sundry fi u next daughter. U haffi tek doc, the old chiney man from golden grocery and mr.brown, u always a juggle man and a dat a bun u. A doc once a month money weh him give u fi him daughter a di only ting u sure bout. Mussi that’s why u hang on suh. The whole world know say u and doc never live good yet, more than unnu f**k and when him try help you wid a business for him daughter because same Carrien say she woulda help you run it u mash it up. Remember u use to worship Carrien, cuz u say doc never give you nothing yet before u know her and she say she woulda partner with you and the store. Doc know you from nuh weh good?? A gambling house him kno u weh u itch up round the old man dem and serve dem and f**k dem. So how him fi treat u good. Cuz the only thing u kno how fi do is go school, read book and pass test. U nuh kno how fi build nutten and grow nutten nor tek a man and be a blessing in a him life.

U get up this morning, busy studying lawyer like u, and come and a start drama.
Here is a little token tho, man nuh like drama, so fi di years doc in and out of life like shadow, this worse nah go mek him permanent. Bout wine and cheese. You is just a baby mother weh a get f**k.same Suh u bright and all a call the man wife. The way how u bring down doc and tell the world how him nuh do nutten fi u , u shoulda shame fi a own up the woman husband.

And a next ting, DON’T EVER talk bout my baby father dem nor my ex man dem, cuz NO MAN NEVER treat u good suh yet. How nuh man fi love you when you make you own daughter know say u nuh love her. U think a me a beat u, a life a beat u, cuz u UNGRATEFUL & wicked to you own pickney.

U a own up doc, when summer wah day, in a u old stage u get up gone pon work program bout u a lifeguard and left u pickney dem, u shoulda shame a wine and cheese u a talk bout. U walk a beg lawyer school fee and yet you still a F**k doc, weh u a try claim as u good good man.girl bye. And please to leave the Likkle work program make the up and coming college pickney dem get, cuz from u a try buss till now, that nah go help u.

Bout me deh pon u couch 2months?! IN WHICH LIFE TIME??????? cuz a couldn’t from me born till now.

The 2 weeks u offered for me to stay cuz I moved into the same apartment complex and JPS never serviced my meter as yet. Candy me woulda kotch anywhere for those two weeks, cuz I did have JN work to go and my uniform have to iron . U were on the next block and I knew u through Carrien, so it’s not strange that I took ur help. That period of living off short wood road was the most I’ve ever known/interacted with you. In my life.

When u done u turn round chat me how I antisocial and pass remarks how I don’t have a ‘lesbian bone in my body’ tru mi neva come in a u place come siddung and chat Carrien wid u or f**k u and rub crotches wid u. But b*tch all if mi did f**k woman, mi nah f**k u cuz u sloppy and stay bad and nasty.

Bout tru me see you a live good life? WAH KINDA GOOD LIFE? when you START WASH YOU OWN PANTY & STOP GI HELPER FI THROW INNA MACHINE , u talk to me bout good life girl. Helper washing my panty a nuh good life to me, sorry.

U a talk bout visa, mi son a American citizen, so American visa or American status, is inevitable for me. Worry bout u pickney dem . U a ARGUE OVER MARRIED MAN. weh u a dead ova how much years. Weh NAH LEF HIM WIFE and never a guh treat you good.
If no other man never tek u up all these years and deh wid u, y him fi do it. Man a nuh eediat.

You walk up and down a chat me wid Tyana, remember say is the same Tyana u chat how she pack u up wit tings fi her store fi carry inna u suitcase and use u and a compete wid ur store.

U know how fi have one fren or keep one man?

I have instructed my baby father to keep my pregnancy private, so stop nag him bout it. Him say u keep on a ask ask him bout it. Don’t make my pickney bother u or else u a guh hurt when u see the things them him father do for him. But I’m not a bragging bitch, so I keep my pregnancy private. U can’t stop me. A God a carry me girl. Me and my 2 son them good in Jesus name. Hop offa we. Stop mek we bother you. A far we a come from. Dem mother nuh buy clothes, cuz them haffi have tings.:) have a prosperous new year.

Signed, by NOT THE 1st ever dirty bitch to take her ‘friend’ man.

54 thoughts on “NOOOOOOOOOOOO SIR…SHE SEH NOT DI ONLY BITCH TO TEK HAR FREN MAN…………..PPL……………………….D-E-A-D

1. LOL

so all of unu a breed fi the married man and none a unu a nuh the wife

sad eeh

because youre pregnant i would advise you dont follow this up and just relax and worry about delivery

MET i wanna see a picture of this famous Doc

2. Look here is Mr. Moodie unnu a gwaan so over ? please say it aint so please. Unnu realize that this man is 73yrs old if my memory serves me correct plus this is a married man and y’all need to worry bout if him dead tomorrow if the older kids going to permit fi unnu fi get a share a the asset.

1. suh just like apple dem a try secure some kinda inheritance :nerd

dem better guh luk burial spot fi de man and set him will and eulogy cuz dis alone a death…

tuh how it long mi nuh know weh fi start read from

2. Blood test say dem affi get.

Sender, your message was delivered appropriately. ..thanks to your command of English 101 �every thing was on point.

Struggle lawyer your rebuttal is? :hammer

3. Nuh one syndicate of Docs own the Pharmacy? Is which one? W.S.? ISpy is W.S? Mi haffi wonda cause him luv gamble long time and him nose big and him short.
    What a preckeh? Ms Tekeisha tun Breedisha u brite sah? Gwaan secure you inheritance yaa

4. But my dear you nuh any better….you run come fi done her yes…but then you a try validate yourself….you just as nasty…you deh wid a old and grey married man! Come tell me how you a win!?

5. 73 & his sperms still a swim lol
    He the real MVP

DWRCL ah so dat deh ole cocky deh sweet
    What a man energetic lol woiiyoiiii

6. So wait a di same married man weh she a cuss di girl say him not leaving him wife for she a breed fa. Say it aint so

7. all of dem who is sleeping with Doc including the sender are dutty, naasty bitches..you all sleeping with this ole man only because of his money, so sender while you styling up yuh friend, memba you are no betta than she is because you are all taking de same nastyass, cometohelpus community cocky.

8. Ispy me love come here deh. Suh the 2 friend dem a breed fi the same old man Moodie?
    N she Jck a come pon pink wall n a dun the gyal but him nah let him wife fi the next babymother but she a breed too.
    Bitch you stupid, go have several seats because him a chat all the bad things dem bout the gyal n yuh nuh know a u next him a go chat with a next gyal wen she come along.
    Yuh nah happen because no old man can’t breed me n me a regular chick.
    Ispy come bk here n talk the things dem bout the next set of uptowners because me nay know Steven hector drop kael Clarke like hot bread
    Kael yuh pretty n still can’t keep a man fr been with battyman PP

9. All de bitches who a tek doc only a do so because of money including de sender.You’re all wutless dutty bitches fighting an quarelling ova what is not yours. De sender shudda shame fe lower har standard and go tek and breed fe a lowdown,cometohelpus, nastyass,goodfenutten community cocky, but all de same nuff a oonoo gal have common pussy and dat goes fe de sender as she has proven to us all dat desperate times call fe desperate measures an dats why she inna de cass cass ova de 73 year ole cocky

10. Sender get a life and a real man so you can cook his dinner and wash his clothes. The time you tek a write pink wall about other people’s husband. You sound so stupid, you all bring fatherless kids in the world then bragg about it like its cute. You soon get something from Doc that you cant get rid of. Women please, we are worth more than our vaginas. This story is soooo sad. Check yourself worth while you so busy checking the next mate. You still not wife. Lol

11. This is why mi forever hate bbc instagram cah the crew a them love act brand new and affi a sleep wid them grandfada fi pay hem bills sad state…a mussi carrien alone stay winning cah her dad Mr. Lincoln owns Cancara and him have likkle change …the rest are groupiesssss yes I said it. Met a Melisa cru enun

12. BUT SENDER YOU IS A BIT##$% YOU IS NO BETTER THAN THE OTHER ONE SO DONT COME BRAG BECAUSE I KNOW THAT MAN WELL HIM LOVE YOUNG GIRLS U IS NOT THE ONLY ONE HE IS TALKING TO ASAP I KNOW BOUT THAT MAN FROM I WAS WORKING IN HWT AND ALL BOUT THAT MAN LOVEEEEEEEE YOUNG GAL SO STOP HYPE AND GWAN LIKE YOU HIT THE JACK POT U BREED BECAUSE A THE MONEY JUST LIKE THE NEXT GIRL CAUSE A SAME WAY HIM AGOH TREAT YOU AND MOVE ON TO ANOTHER ME CAN GET THAT MAN IF ME WANT BUT I WONT CAUSE I AM CLOSE TO THIS CHICK THAT IS SLEEPING WITH HIM ASAP SO STOP THE HYPE CAUSE THAT MAN IS NO BODY JUST A MON WITH A TITLE THAT UNO TINK A SUMBADY HIM NYAM.PUZZZZY LIKE HIM A STARVE A DAT THE OOMAN DEM LOVE SOH STOP

13. MET…YOU KNOW HOW MUCH YOUNG GAL DAT MAN SEND OUT A SOLIDARTY WAH DID DAH A TG CUM DASH WEY BELLY AND DEM IT MOVE GWAN A MAXFIELD MI FRIEND USE TO WUK DAH OMG MISSIS STOP BRAG BOUT U BABY DADDY CAUSE HIM LOVE FUKKK RAW A FEW LIKLE GAL HIM BREED WELL

14. Met trust me a soh him tan long time him use to sex one fr portmore all the wife goh over to her and him wouldnt leave her alone most sunday evening him over dah a sex kmt

1. Nuh give dem no advice oo..cause if di girl mek har stay in her house fi two weeks dat nuh give her any right fi run gone breed fi di girl baby father and then a pretend dem neva cool. If she did waa tek moodie and tek whey she a get and keep it moving then she wudda smart but she run / jossle / rush up gone breed fi dis greatgrand father so low har mek di wife sort her out when him time come. Dem love likes too much

15. Di girl a study and her life will be ok after the storm. Clearly man is not her life she a build her own foundation. Is what you doing to moodie that you think is better than what she did and all now moodie dont leave his wife? Better yet , moodie sperm dem still a swim?

1. All mi a read this morning mi cant believe a dat old man this a gwaan fah…70+ really? But u a call di girl old and di man u breed fah old like dirt. Get it together

1. Met hi how u doing? Wats the name of the other story cause this livier than 2 live nooo sahhhh
        Then dat ole man have sperms mind a jacket dem ole concubine ya a cut fi di man

16. Mi nuh think a Moodie, cause hes not a Doctor. Nuh a group of Doctors own dat “in the middle of” Pharmacy? Dat Doc mi thinking of is in his 50’s

17. Bitch you aint special you sound like a dyam idiot. Atleast your friend going to law school because she know that she is more likely to out live the old man and his money. What you going to do when he drop dead?

18. Why are yall surprised he still has viable swimmers? He probably takes Viagra or Cialis so he probably blew a hole in her back.

19. A true met she a cuss the gyal bout beg school fee suh whe the gyal fi beg. At least the gyal want something outta life bout the only thing she can pass a lawyer test what can u psss more than breed fi old man like Moodie whe could a be yuh grandfather
    Yuh nasty like n a bet u ain’t getting shit
    The next thing how u talk about the girl daughter go Ardenne n dem Mek she’ a wear black n white because boy feel her up. Yuh go low deh suh hope fi yuh unborn come good
    If I was the girl me lick off yuh face fi tlk about my child in such manner

20. Lol MET you guys wrong!! Is not Moodie she’s referring to! This man drives a white BMW x5 he still gambles Doc is not 73 you guys getting it twisted! Mr.Brown game mash up long time, him gamble with Presto, Renny and a few others! Wrong person!

1. @Facts…Is Dacta aka name Wel……. whe is also part of him last name? Mi 99% sure a dis dutty gambler whe come from di western part of Ja,him wife come from down dey to, long time him a dutty man whe caan keep one woman. Wifey naa lef di house a Cherry Gardens, when dem mash up a him haffi move out go rent apt fi stay. Hush yaa wifey, now two outside baby modda…..and dats di one dem wi kno bout. Dont wifey have a set of twin for him if mi nuh mistaken

21. This fool fool gal have the nerve to a talk you say the girl in school you clearly has no sense she will be able to take care of her child plus she have business as him cut you off u get f and duck you are so dumb stop tek you friend dem man and by the way as you said his wife so what that mean to you too

22. Sender yu a one a de dirtiest piece of waste material eva to gracd Met site. How dare you muster up the nerve to contruct the letter you sent in, how dare you. De girl tek yu in wen not even yu owna family did waan yu sleep dung dem tile an diss a de thank you yuh gi ar? Yuh tek yuh fren married man an breed fe him an tink yuh a win? HOW BISH, HOW? Before yuh follow yuh ex-fren an seek out a career, yu go sleep wid ar baby fadda. Yuh is no better. Jancrow wid a belly is what yuh is. Ah talk bout de girl pickney, why though? Why you mad HOE? Hop off a de girl name an go try pass a test of some kind. Yuh grudge de girl so till yu go breed fe ar married man. Memba seh unno children will be siblings so watch yuh mash mouth. It bun me fi yuh nasty gal. Yuh a concubine juss like yuh ex-fren. Put that in a pipe and smoke it, BISH. Yuh sick dog stomach. Gweh tekka gal.

23. A wha me go read? Mi neva see dis inna mi lifetime.. Mi speechless. What a set a wukless cum bucket. From man go right down. Him wife is strong mi woulda gone lonetime. No sah, met this can’t wrap round me mind at all at all. So u go sleep pan the friend floor and tek the gyal man. And now the man hate her because she find out heis a old dirty and start better herself so it bun him.. Because him want her fi forever be wukless like you. So him can tek disadvantaged of her.. No sah mi sppechless

24. Candy did sue the wife for $1M. For slander. Bring the wife to court house. After she breed for the married doctor man. Wel.. but it was through out in court. Candy nevet turn up st court. That man is disgraceful to him legal family.
    The bitch getting back some of the treatment how she deal with wife.

25. No sah!!!!!!! The girl EMPTY her, is the first me ever re read a paragraph just fi make sure me understand wtf she just say….she done her entire career…no sah!!

26. This gal have a f**king nerve… met she was living with candy for 4 months NOT 2 weeks. All if a did 2 days she no have no right to tek the gal man. This termite asked candy if she could mek she sell her jewelry out of YORK PHARMACY and Candy like a fool introduced her to har baby fadda the owner (Doc). While candy go farin go try mek some extra money cumbucket Kim start f*k Doc. Kim si the gal life and think a bed a roses. At least candy have ambition to go law school. Her daughter in 6th form and the baby is well off so how dis whore a talk bout the gal pickney dem. It look like Kim forget say she a breed. She is babymadda #4 she a gwan like she win a bloodclat prize. The man have nuff pickney so unless she push a puss or a dog out a har big stinking pussy she and har pickney affi join the long line of babymadda n kids. Kim forget how she no stop beg the man fi lef Candy. Kim breed fi a hot meal and a roof over she n har son head. The man n him wife no deh years now and is Kim need fi know say a the wife tell candy say Kim a breed. Met me sorry u neva run her when she write dat epistle to you caz she very wrong n strong. Proud fi tek yuh fren man n breed but we a go deh ya fi hear but har. She fool no f**k caz if the man did so rich him would a buy house put all a dem n not rent it and Candy wouldn’t affI wuk n go school. Kim need fi go suck a long dick n vomit… germs