MACKA DI WIG NAH WASTE NO TIME

11 thoughts on “MACKA DI WIG NAH WASTE NO TIME

1. MACKA TAC THE WIG NEXT TIME YOU GOING ONSTAGE OR WIG CLIPS ” ME EMBARRASSED FOR YOU CAUSE WE NOT YOUNG. YOU WHOLE ATTIRE NO SUIT YOU OMG MACKA

2. @met..sombadddy fuss me,,was just gonna sen it to you… mi Laff till mi weak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak …mi shame and it’s not me

3. wah mek it worst is dat she have in old braid and never cover it up wid a wig cap unda de wig..still a wait pon har fi know how fi dress as well dis shit was hella funny

4. You know that is always one of my worse nightmare. Mi used to fraid fi wear wig because mi always sey what if somebody haul it off you head?
    But these days wig come with wig clips.
    However, if you know you are an artist and you plan to gyrate and active on stage…it mek sense to sew on the wig good man!
    Mi shame fi har cause the hair underneath look dirty and tired.

5. Har hair grow back quick cause about two months ago me see a pic with short short hair, probably that pic was old.

6. Lol…it was all in fun. At least she has a sense of humor some ppl might have taken it too seriously and start to cuss for no reason.

7. If you going to wear a wig on old braid for hell sake put on a cap fuss. Unno nuh learn from the Shavon fight inna NY.