SHAMILEE YOU ARE COLD WHERE YUH AT

YUH PROFILING INA DAT MESH BOOTS AND DAT TEAR UP PANTS INA DAT 1000% FAKE FUR JACKET AND DAT RIP UP JEANS..COLD A TEAR YOUR BODY RIGHT UP..NOT TO MENTION HOW DI BAR EMPTY WHEN DI BODY HEAT WUDDA DUH YUH WELL..HURRY UP OO..YUH KNOW YUH HAFFI MEK ROUNDS A YAWD

12 thoughts on “SHAMILEE YOU ARE COLD WHERE YUH AT

1. Lieeee, she jus get it an is har first trip a foreign why she come up inna winter cold wid Jamaica summer clothes

2. Who said she didn’t have her visa for a long time?

The sender is simply saying she soon ketch pneumonia if she continue wearing cheap clothes with no insulation in New York’s very cold winter #thatisall

Unu love defend ppl and them visa sa like a unu a issue dem out

1. Mi hear seh a from she and Nino deh she have farrin man. These bitches are all so predictable, wouldnt be surprised if she doe come back

2. Sender sound badmind! The girl looks damn good & when u have car drive u dress how u damn want! Unuh love watch, chat & criticise people too much man! Live yuh life young gal!!

3. places man take you when they have a wife #EMPTYVENUES….welcome to NYC kid. One of the coldest place on earth.

4. Like honestly y tf dem live pon d gyol name n she deeven see dem
    A swear she is glowing shameleigh guh tru yah n continue slaying ma doll