Met ,Tina and Andre are all over social media .She professes her love for him but everybody know seh Andre nu stay down for long .mi feel so sorry fi har and she jus a hype up .she comments on all posts related to her man and his friends .she even a call herself a celebrity just tru she deh wid Andre smh.hype no dun ya so
I really hate when ordinary people get sent into met. Who are these people? If there is no mixup or story involving people out in the media who cares if she comment on his pic? Stop embarrass people who aren’t bothering anybody kmt
Right! Sender sound like she need a man
What happened to andre baby mother
They look cute. Hope it works out….
Sender, I hope you get a wedding invite!
Her mouth broad like a dutch pot oo
Met get into this cause andre left the baby mother for his little son that girl name is tat on andre chest!
She a rub.
Knuckles don’t lie!!!!!!!
Yes Met get into it bc him lef d baby modda forreal.mussi tru she drive caz him no stop pose up inna d gyal car like a fi him
A u one ina di post? U see how many names and emails u use fi mek di one comment :travel
Yes Met get inna it ,him lef d baby modda .tina drives and him no stop pose up inna d Gyal car like a fi him .him just a use the poor girl
Yes met get inna it him baby modda is such a nice girl
lol Tammy sounds hurt met, Tammy goodly a suck how much cocky and can’t get the man fi left the wife fi she cause mi nuh u sees tan how it sweet she suh. The baby mother move on and a f**k oda man suh mek dem both live dem life dirty Tammy. Go look a Wuk and come off a mix up site u damn stupid a want dem find u out and tek set pan u raaas