Resident, black Rottweiler, is behind the scene assisting in gathering names if anti chump establishments and individuals. You know you can’t have such an “angry black woman” in the front of the house with bannon :ngakak
***offensive, racist language necessary to drive reality home. No apologies in place.
Breaking news Metty…..Chump was scheduled to visit Harley Davidson in Milwaukee on Thursday. Dem tell him doe badda come cause di protest ah guh too much:ngakak :ngakak
___________________________________________________ dem cyah manage..Mi seh di english people dem set fi him. I even see americans seh dem a go fly go deh go protest :ngakak
Buckingham Palace spokesman seh if the Queen host him at the palace it will be too much on the Royal Family because the embarrassment wid di whole heap ah protesters and di media ah tuh much :ngakak :ngakak
Dem handle describe trump like a dog ina parliament him mus shame. Di queen might seh seh ketch a cold agen when him reach cause dowling street nuh know how fi tek back di invite
So to recap. The original story you ran with is NOT TRUE. No one was being racist. Yet the response here is to use this as an excuse to berate and demean a successful black woman who has made it into government ! Who apparently has been hired by racists??? It’s mental. You guys need to look at what you are saying. It has no logic.
Successful lmaooooooooooooooooo now we know
For sure ur not only a ass licker but ur also delusional with it please go gwaan Trump or one of his racist johncrow dem just done shit n ur tongue’s duties await bye
MET THIS IS FAKE THO, LAWD NUH BADA ADD TO THE TENSE ENVIRONMENT MAMA. WHEN I SEE HEADLINES THE FIRST THING I DO IS MY RESEARCH BC THESE SATIRICAL SITES ARE RAMPANT. YOU KNOW PEOPLE TAKE YOUR WORD AS GOSPEL, SO YOU DON’T WANT TO CONFUSE THEM. BC TRUST ME IF THIS WAS TRUE, HE WOULD HAVE TO RESIGN
They don’t like us, they never will
That is why when mi si omarosa mi waa vomit
Omarosa will do anything for money and “fame”
Mi leave har tuh Michael Clarke Duncan fi box har inna har face. All now di man still bury inna unmarked grave. Omarosa yuh is ah disgrace :marah
Met she a sick sick person low self esteem bitch a look approval and dem still nah look pon she
And ain’t she Jamaican?? :ngakak :ngakak :ngakak
Girl please! Cause sotemeyor maybe the Hispanic him a chat bout.
Resident, black Rottweiler, is behind the scene assisting in gathering names if anti chump establishments and individuals. You know you can’t have such an “angry black woman” in the front of the house with bannon :ngakak
***offensive, racist language necessary to drive reality home. No apologies in place.
Nuh tonight a him something or a tomorrow
its not real. it’s a joke twitter.
if you are going to publish this and lead your readers into thinking it’s real, at least do a modicum of research first.
C%*t you reach?! No Joy beahr or wendy williams over this bitch.
Breaking news Metty…..Chump was scheduled to visit Harley Davidson in Milwaukee on Thursday. Dem tell him doe badda come cause di protest ah guh too much:ngakak :ngakak
___________________________________________________ dem cyah manage..Mi seh di english people dem set fi him. I even see americans seh dem a go fly go deh go protest :ngakak
Buckingham Palace spokesman seh if the Queen host him at the palace it will be too much on the Royal Family because the embarrassment wid di whole heap ah protesters and di media ah tuh much :ngakak :ngakak
Dem handle describe trump like a dog ina parliament him mus shame. Di queen might seh seh ketch a cold agen when him reach cause dowling street nuh know how fi tek back di invite
De brits a look reason fi evict dem long time, so they better behave like good tenants whey live rent free.
So to recap. The original story you ran with is NOT TRUE. No one was being racist. Yet the response here is to use this as an excuse to berate and demean a successful black woman who has made it into government ! Who apparently has been hired by racists??? It’s mental. You guys need to look at what you are saying. It has no logic.
Successful lmaooooooooooooooooo now we know
For sure ur not only a ass licker but ur also delusional with it please go gwaan Trump or one of his racist johncrow dem just done shit n ur tongue’s duties await bye
Why the fool yah nuh go bathe wid bleach
Bitch guh suck pon a wood tump and gweh nuh mon
MET THIS IS FAKE THO, LAWD NUH BADA ADD TO THE TENSE ENVIRONMENT MAMA. WHEN I SEE HEADLINES THE FIRST THING I DO IS MY RESEARCH BC THESE SATIRICAL SITES ARE RAMPANT. YOU KNOW PEOPLE TAKE YOUR WORD AS GOSPEL, SO YOU DON’T WANT TO CONFUSE THEM. BC TRUST ME IF THIS WAS TRUE, HE WOULD HAVE TO RESIGN
@7:46 u stupid dumb or both?? there’s far more things this man has done to cause his resignation
@8:20 you really arguing over fake news?